Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is dat? Klik hier niet opnieuw

Veel mensen stellen de vraag: wat is autochippen? Eigenlijk het proces van het met de hand van je auto de verf van je auto te chippen. Sommige mensen kunnen ook een machine gebruiken, maar ze worden niet aanbevolen, want wanneer je naar de schil naar de verf gaat, moet je ook al het schone glas in je autoraam afdoen. Je kunt zelfs meteen een helder glas chippen, maar meestal gaat de chip in een gekleurd gebied. Wanneer je een chip krijgt, is het meestal geen erg grote, maar het kan nog steeds een probleem veroorzaken met je auto.

 

Veel mensen zullen proberen de chip zelf te doen zonder veel hulp. Wat ze niet realiseren, is dat het veel geduld en werk kost om de taak te kunnen voltooien. Hoewel het niet moeilijk is om te chippen bij de verf van een auto, gaat het een tijdje duren voordat je er volledig mee klaar bent. Als je het zelf gaat doen, dan moet je je rijvaardigheden oefenen, want als je helemaal geen ervaring hebt, weet je dat je niet zult weten hoe je jezelf kunt stoppen om de kant van de weg te raken.

 

Het grootste deel van de tijd dat mensen de verf chippen, zullen ze een luchtcompressor gebruiken om het te doen. Er is niets mis met het gebruik van deze tool, maar je moet weten wat je doet of je kunt je auto beschadigen. Je kunt niet alleen je auto beschadigen, maar je kunt jezelf eigenlijk lichamelijk letsel veroorzaken. Ik weet zeker dat je niet wilt worden gearresteerd om dit te doen, zodat je maar beter voorzichtig bent.

Je zou nooit door de duidelijke vacht moeten chippen, want als je dat doet, krijg je een boete en mogelijk in de gevangenis.

 

Het belangrijkste van chipping-verf is om ervoor te zorgen dat je te allen tijde een spotter hebt. Veiligheid moet altijd uw nummer één prioriteit zijn. Als je een mooie chip hebt, dan heb je alleen maar een nieuwe verf te krijgen en het lijkt erop dat er helemaal niets is gebeurd. Als je een scheur in je verf hebt, moet je repareren dat het nooit uitkomt.

 

Als je je auto naar de verfwinkel neemt en ze vertellen je dat je door kunt gaan en je eigen auto kunt chippen, zijn er enkele dingen die je moet weten voordat je het doet. Het eerste wat u moet weten, is dat de meeste verfwinkels meer opladen om de chips te verwijderen dan ze in rekening worden gebracht om op nieuwe verf te zetten. Ze kunnen ook meer in rekening brengen omdat ze het gebied moeten wassen en was dat opnieuw moet worden geverfd. Veel van deze plaatsen zijn erg klein en sommige hebben zelfs geen receptioniste om je te helpen.

Als je het zelf doet, hoef je je geen zorgen te maken over de prijs of zoiets, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

 

Dus wat is dat alles over autochipping tips? Als u op de markt bent voor een nieuwe verftaak voor uw voertuig, moet u ervoor zorgen dat u de technicus bij de verfwinkel vraagt om u te laten zien hoe u de chips van de bovenlaag kunt verwijderen. Leer zoveel als je kunt over welke tools en apparatuur ze gebruiken voordat je het zelf begint te doen. Als je vragen hebt over wat ze zullen doen, vraag dan dat je niet hoeft te raden wat te doen.

Klik hier voor meer informatie ChipPerformance