Interwad
Image default
Beauty en verzorging

Zowel baby als mama zijn welkom bij deze spa in de buurt van Amsterdam

Soms is een momentje ontspannen het enige dat je nodig hebt! Maar dat kan natuurlijk ook gelden voor baby’s en kleine kinderen. Hoe onbezorgd het leven ook lijkt, toch maken zij ontzettend veel indrukken en nieuwe ervaringen mee. Dit kan leiden tot stresssymptomen zoals slecht slapen, onrust en verminderde eetlust. Wil jij dat je kindje graag ontspannen alles meemaakt? Plan dan een behandeling in bij dé baby spa in regio Amsterdam, Petit Pas met vestigingen in onder andere Volendam en Edam. Hier kunnen zowel jij als je baby terecht voor ontspannende behandelingen die erop gericht zijn om jou en je kindje optimaal van het leven te laten genieten.

Welke behandelingen zijn er allemaal mogelijk voor moeder en kind?

Het klinkt misschien een beetje apart, een baby spa die je kunt vinden in de omgeving van Amsterdam. Niets is minder waar! De baby spa is eigenlijk een volledige wellness, maar dan gericht op baby’s en mama’s. De medewerkers hebben zich gespecialiseerd in technieken die gefocust zijn op het zwangere lichaam van een vrouw, maar ook het kleine lichaam van een baby. Dit vraagt natuurlijk een hele andere aanpak! Voor baby’s is het mogelijk om een ontspannende babymassage te boeken of een baby float. Bij baby floating gaat je baby heerlijk dobberen in een badje, waardoor ze spelenderwijs met water om leren gaan. Voor de mama’s zijn er verschillende behandelingen en trajecten, zoals zwangerschapsyoga en na-zwangerschapsfitness. Uiteraard kun je bij de spa ook een massage voor jezelf boeken!

Een behandeling boek je eenvoudig via het reserveringssysteem

Op de website van Petit Pas, dé baby spa in regio Amsterdam, heb je de mogelijkheid om een behandeling te boeken bij de vestiging van jouw keuze, bijvoorbeeld in Volendam of Edam. Wil je een rustgevende babymassage boeken of juist starten met een les zwangerschapsyoga? Het is allemaal mogelijk! Heb je vragen over jouw reservering of wil je eerst meer weten over een van de behandelingen bij Petit Pas? Op de website vind je per vestiging de contactgegevens. Bel of stuur een e-mail voor meer informatie!