Interwad
Image default
Bedrijven

Altijd slagen voor je autotheorie

Je gaat binnenkort je theorie voor de auto halen of daar ga je in ieder geval stiekem een beetje vanuit. Voordat je de theorie voor het echt gaat maken moet je natuurlijk eerst wel goed oefenen. Dit kun je doen door goed te leren. Af en toe je rust pakken is hierbij ook belangrijk. Het is namelijk verleidelijk om te blijven leren zonder een pauze te nemen. Toch is dit niet verstandig, want na twee uur neem je niks meer op. Maar hoe leer je dan wel op de goede manier voor je theorie?

 

Cursus

Je kunt verschillende cursussen volgen voor je theorie. Je hebt bijvoorbeeld de 100% geslaagd voor autotheorie cursus. Dit is een cursus waarin alles aan bod komt wat je moet weten om je theorie te halen. Deze 100% geslaagd cursus moet je oefenen, maar als je dat goed hebt gedaan is het bijna 100% zeker dat je slaagt. In deze cursus wordt er aandacht besteed aan hoe jij het beste kunt leren en komt bovendien alles wat relevant is aan bod. Is het tijd voor pauze? Je krijgt dan een reminder vanuit de 100% geslaagd cursus. Zo kun je even een frisse neus halen en daarna kun je weer verder met nieuwe energie.

 

Examens

In de 100% geslaagd cursus zitten oefenexamens van het CBR. Elk van deze examens bestaat uit 65 vragen die weer worden opgesplitst in drie examenonderdelen. Na het maken van het examen krijg je een overzicht toegestuurd. Hierin kun je zien wat je al goed kunt en wat je nog even moet oefenen. Wat fijn is aan het overzicht is dat je per vraag een toelichting krijgt. Je weet zo precies wat je goed of fout hebt gedaan. Oefen daarna een ander examen en herhaal de gemaakte examens ook nog een keer. Wanneer je de oefenexamens bijna foutloos kunt maken weet je dat je klaar bent voor het echte examen. Veel succes!

https://theorie-oefenexamen.nl/100geslaagd/