Interwad
Image default
Onderwijs

Heb je een goede kinderopvang nodig in Rotterdam? Schakel dan kinderopvang Rotterdam in

Een kinderopvang kiezen is en blijft een moeilijke keuze wat ouders moeten maken. Een veilige en stimulerende omgeving is van belang. Een kind moet gestimuleerd en aangemoedigd worden om het beste uit zichzelf te halen. Kinderopvang Rotterdam vindt dit erg belangrijk. Bij Kinderopvang Rotterdam kan je rustig ervaren hoe het eraan toe gaat op de dagopvang of de buitenschools opvang. Kinderopvang Rotterdam biedt verschillende soorten kinderopvangen aan. Je kan je kind brengen naar een dagopvang en/of de buitenschoolse opvang. Kinderopvang Rotterdam heeft 4 locaties in rotterdam. Eentje in Charlois, eentje in Ijsselmonde, eentje op de Spinozaweg en eentje op de nieuwe locatie in de hollandse tuin. Door deze 4 locaties kun je altijd wel terecht bij een van de vestigingen in Rotterdam. Kinderopvang Rotterdam vindt dat de opvang voor iedereen toegankelijk moet zijn en tegemoet dient te komen aan de kinderen en de ouders. De visie van Kinderopvang rotterdam is dat ze diensten op het gebied van professionele kinderopvang aanbieden, zodat de ouders geen omkijken hebben naar hun kind en rustig naar school of werk kunnen gaan. om dit verantwoord te kunnen doen worden hoge eisen gesteld aan het personeel, de accommodatie, de groepsinstelling en het contact met de ouders. 

Veilige en stimulerende omgeving 

Bij Kinderopvang Rotterdam is een goede sfeer in groep een vereiste voor de kinderen. Door een goede sfeer kunnen de kinderen zich veilig en comfortabel voelen. Iedereen moet zich welkom voelen. De kinderen worden aangemoedigd om actief mee te doen aan de activiteiten. Als een kind actief meedoet aan de activiteiten dan krijgt het kind ook beter contact met de andere kinderen uit de groep, waardoor ze een band opbouwen. Als je een band opbouwt met andere kinderen uit de groep dan voelen kinderen zich veilig en welkom. Kinderopvang Rotterdam doet ook veel activiteiten die je samen met andere kinderen doet, dat is niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam. Kinderen die opgroeien in een stimulerende omgeving opgroeien doen het later algemeen beter als volwassene. De docenten van Kinderopvang Rotterdam stimuleren en moedigen de kinderen aan om actief mee te doen aan de activiteiten. Kinderopvang Rotterdam wilt de kinderen ook het gevoel geven dat de kinderen zichzelf kunnen zijn. Aan de kinderen wordt discipline meegegeven op een speelse wijze, zodat de kinderen veel kunnen leren. Kinderen zijn jong en daar moet je speels mee omgaan. Door speels met kinderen om te gaan leren ze het meest. 

Gezonde opvang

Het is voor kinderen ook belangrijk dat ze gezond worden opgevoed. Kinderen die gezond eten en veel bewegen worden veel minder snel ziek, ze kunnen zich beter focussen op school, ze hebben meer energie, minder kans op overgewicht, ze zijn meer ontspannen en zitten beter in hun vel. Kinderopvang Rotterdam besteed veel aandacht aan de gezondheid van het kind. Kinderopvang Rotterdam geeft de kinderen gezonde maaltijden en dat is heel erg belangrijk. Ook krijgen de kinderen veel fysieke inspanning, dit wordt bijvoorbeeld gedaan door een potje voetbal.