Interwad
Image default
Bedrijven

De leukste babykleding trends voor deze winter

Wederom komt de winter er weer aan, en in Nederland weet je maar nooit hoe koud het precies wordt, wanneer de winter toeslaat, en wanneer het weer omslaat van tien graden naar min vijf en vervolgens weer terug naar tien. Als kersverse ouder moet je overal op voorbereid zijn, zeker wat betreft je pasgeboren baby. Daarom zijn hier een aantal babykleding trends die je goed kan volgen deze winter, zodat je baby lekker warm, maar ook stylish is! Wat zijn nou dé mode voor baby’s en kinderen voor deze winter (kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe collectie z8), waar kan je dit soort kleding het beste kopen en wat zijn nou eigenlijk de beste merken wat betreft kinderkleding?

Genoeg keuze: van stoere uitspattingen tot zachte ondertonen

Eén ding is zeker, je hebt als ouder het beste met je kind voor. Daarom is het zo belangrijk dat je baby stijlvol gekleed is: als je kind er leuk bijloopt, maak je meer kans om in gesprek te raken met andere ouders die vragen waar je toch die leuke kleding vandaan hebt. Hoewel het misschien niet zo lijkt, kleine dingen als kleding kunnen soms zorgen voor nieuwe connecties met mensen door een praatje aan te gaan.

Met de nieuwe collectie z8 kinderkleding trek je geheid de aandacht: door de donkere tinten van de jongens kinderkleding collectie kan je goed mixen en matchen en zijn er veel combinaties tussen kleding mogelijk: super handig!

Bij de meisjes is er vooral voor zachte ondertonen veel aandacht. Paars, roze, rood, geel – zolang het maar een zachte kleur is, valt het op! Met zo’n opvallende kleur springt er altijd wel een kledingstuk uit, zij het de knalrode schoentjes of een paars jasje.

Voor pasgeboren baby’s is er altijd een ruime keus aan kinderkleding. Van rompertjes in een heerlijk neutrale, warme bruine kleur tot sokjes met schattige prints, je kan het allemaal combineren, of het nou onder de categorie babykleertjes meisje of babykleertjes jongen valt. Dat is het fijne aan deze wintertrends: door de vele beschikbare kleuren kan je alles met elkaar combineren. 

Winterse babykleding

De winter komt er dus weer aan, dat is aan alles te merken. Temperaturen zakken, een ijzige wind haalt je haar overhoop, en ‘s nachts vriest het. Door deze weersomstandigheden is het ontzettend belangrijk dat je jouw kindje goed beschermt tegen de kou. De kwaliteit van de kleding is zeer ernstig van belang, omdat de huid van een baby en kind gevoeliger zijn dan die van tieners of volwassenen. De kleding kan niet al te ruw zijn waardoor deze gaat schuren, maar te zacht is ook niet fijn omdat de kans op kriebel dan wordt vergroot.

Eén van de bekendste kledingmerken voor babykleding en kinderkleding is Name It.

Name It is een Deens kledingmerk opgericht in 1986, die inmiddels ook al enkele jaren in Nederland te koop is. Dit is terecht, aangezien hun naam wereldwijd zo bekend is. Ieder nieuw seizoen is steeds weer verrassend, met een brede selectie kleding voor baby, kleuter en peuter. De ontwerpers bij Name It hebben niet alleen nagedacht over wat kinderen zelf leuk zouden vinden qua kleur en speelsheid, maar ook wat fijn zou zijn wanneer ze met hun dag bezig zijn. Omdat kinderen zo’n druk leven hebben en ze nog volop in de ontwikkeling zijn, hebben ze kleding nodig die met ze meegroeit. Kijk snel op het internet om passende kleding voor jouw kind te vinden, of zoek een keer naar de sale Name it voor meer inspiratie.