Interwad
Image default
Bedrijven

Je eigen kerstversiering knutselen

Tijdens de kerst is het ontzettend leuk om samen met kinderen te knutselen, maar niet alleen voor kinderen is het leuk ook voor jezelf.

Iets wat net als een kersttrui elk jaar wel terug komt is het kersttukje, dit is eigenlijk een soort traditie. Bij het maken van een kersstukje neem je een oase die je versiert met verschillende kersttakken en versieringen. Super leuk om te doen, met de accessoires kun je het kersstukje aanpassen aan je huis!

Wat je ook zelf kunt maken zijn kerstkaarten, tegenwoordig zijn er heel veel verschillende kant en klare kerstkaarten met verschillende designs te koop in de winkels. Het is natuurlijk veel leuker om je kerstkaarten zelf te maken! Kom leuke kleuren papier, schaf stickers aan en versier de kaarten eventueel met glitters. Op deze manier heb jij iets leuks om te doen en maak je je kerstkaarten nog persoonlijker.

Koop een kerstkrans zonder versiering en geef hier je eigen draai aan. De kerstkrans kan je aan de voordeur hangen maar je kan er ook voor kiezen de krans op een willekeurige plek in je huis op te hangen. Je kunt ook een frame kopen bij de bloemist en de krans helemaal zelf maken, een leuk taakje om te doen terwijl je lekker knus thuis zit in je kerstpak! Voeg daarna decoraties toe die je zelf leuk vind.

Haal een Amerikaanse traditie in huis en maak zelf kerstsokken. Het is leuk om voor iedereen in je gezinnetje een eigen kerstsok op te hangen. De kerstsok kun je maken van vilt, een leuk idee is om daarna iedereens naam erop te stikken zodat het duidelijk is van wie welke sok is. Met leuke draden en gekleurde draden kun je een leuk geheel maken van de kerstsok of er een leuk patroon aan toe voegen. Genoeg leuke dingen om te doen dus tijdens de kerstdagen!

Bezoek de website voor meer informatie