Interwad
Image default
Bedrijven

Medewerkers tevredenheidsonderzoek

Een onderzoek die meet hoe tevreden jouw werknemers zijn is een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Een onderzoek zoals deze kan zeer belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Jij als werkgever moet weten over de mentale staat en over de mening die jou werknemers hebben tegenover het bedrijf waar zij voor werken. Dus is een onderzoek zoals deze in principe onvermijdbaar. Dit onderzoek kan vaak tijdrovend zijn voor jou als werkgever en het komt vaak voor dat de kwaliteiten van jou leidinggevenden en managers die je in dienst hebt niet de juiste kwaliteiten zijn van voor het professioneel afnemen van dit onderzoek. Dit komt omdat voor het afnemen van dit onderzoek het ook belangrijk is dat de data wordt geanalyseerd.

Wij raden je daarom dan ook aan om dit medewerkers onderzoek te laten afnemen door specialisten. Als jij deze specialisten niet in huis hebt is het ook mogelijk om dit uit te besteden. Er zijn veel externe partijen die een medewerkers tevredenheidsonderzoek afnemen. In Rotterdam heb je een bedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van medewerkers tevredenheidsonderzoeken. Dit bedrijf heet Carrièrepoort, carrièrepoort staat hoog aangeschreven op het web als het gaat om het afnemen van deze onderzoeken. Zij hebben specialisten in huis die voor jou aan de slag kunnen gaan om het onderzoek professioneel uit te voeren.

Het onderzoek wordt op twee manieren uitgevoerd waarbij deze manieren goed bij elkaar aansluiten. We beginnen met een online vragenlijst die verder gaat dan een standaard enquête. Deze vragenlijst bieden wij aan via een online platform waar de werknemer binnen een dashboard deze vragenlijst kan afwerken. De volgende stap zijn de interviews. Onze specialisten nemen interviews af bij de desbetreffende managers en directieleden. Ook worden deze interviews afgenomen bij willekeurige werknemers die dezelfde vragen krijgen als de bovengenoemde personen. Wacht niet te lang en neem contact op met Carrièrepoort.

Bezoek de website voor meer informatie