Interwad
Image default
Bedrijven

Op de juiste manier verzenden

Een pakket versturen is natuurlijk niet zo’n enorme opgave. Er zijn echter toch altijd wel dingen die je mee kunt nemen voor een volgende keer en waarmee je het versturen van een pakket zo makkelijk en zo aangenaam mogelijk kunt maken. Zo kun je er zelf ook aan bijdragen dat je pakketje op de goede manier bezorgd wordt.

Het eerste waarmee je al goed af bent, is een degelijke verpakking. Kies hierbij voor stevig karton, bij voorkeur goed 3-laags karton, want dit is het beste bestand tegen schokken van buitenaf. Zo overleeft jouw zending dus vast wel de reis die het moet afleggen en dat is soms een reis met vele tussenstops. Gebruik voor de zekerheid ook altijd voldoende opvulmaterialen zoals piepschuim en bubbeltjesplastic om er zeker van te zijn dat je spullen netjes en heel worden bezorgd. Ook wanneer je aanspraak zou moete doen op de verzekering, is het belangrijk om aan te kunnen tonen dat jij er alles aan hebt gedaan wat je eraan kon doen.

De keuze voor een vervoerder is natuurlijk ook nog wel een belangrijke keuze. Waar bij de ene de verzendkosten pakket misschien lager zijn dan bij de ander, is dat niet het enige wat je mee moet nemen in je overweging. De goedkoopste optie is misschien niet altijd de beste optie voor jou. Je betaalt soms ook meer voor meer opties die misschien ook wel aantrekkelijk en nuttig zijn voor jou. Niet alle bezorgers bezorgen in het weekend en dat is wellicht wel belangrijk voor jou en diegene die jouw pakketje ontvangt. Ook het kunnen versturen naar het buitenland is belangrijk om mee te nemen indien dit van toepassing is op jouw zending. In sommige gevallen kun je ook zelf het tijdstip bepalen waarop de bezorging plaatsheeft en dat is misschien wel nog handiger.

Bezoek de website voor meer informatie