Interwad
Image default
Bedrijven

Voor een grafsteen ga je naar Andersgedenkmonumenten

Wanneer u een dierbare heeft verloren dan komt er heel veel op u af. Zo is er de keuze of uw dierbare begraven wordt of gecremeerd. Een begrafenis biedt de mogelijkheid om uw dierbare later op de begraafplaats te herdenken en een mooie herdenkplek te creëren. U komt voor de keuze hoe het grafmonument eruit gaat zien. Wij van Andersgedenkmonumenten helpen u met onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en deskundigheid en kijken met u wat de alternatieven zijn. Welke grafsteen past het beste en wat zijn geschikte kleuren en materialen? Was de overledene sober of juist expressief? Hoe brengt u dit tot uiting? Wij staan graag voor u klaar om u hierbij, met onze jarenlange ervaring en expertise, van A tot Z te helpen.

Oriënteren en ontwerpen

U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek in onze showroom. Als u ons bezoekt dan krijgt u een indruk van het scala aan mogelijkheden qua materialen en vormen. Samen met toegevoegde elementen zoals een boek of een foto van de overledene, vormt de grafsteen het grafmonument. Wij ontwerpen het grafmonument samen met u. Met onze talrijke voorbeelden en ideeën en uw wensen komen wij tot een uniek ontwerp. Wij kunnen u foto’s van onze bestaande grafmonumenten tonen en we hebben vele schetsen in huis waarmee wij u een beeld kunnen geven van de opties qua maatvoering, de combinaties van materialen, de uitvoeringen en de symboliek (waar gewenst).

Grafsteen kiezen en laten plaatsen

Wij van Andersgedenkmonumenten raden onze klanten altijd aan om hierbij niet over één nacht ijs te gaan en er voldoende tijd voor uit te trekken. Bij de meeste begraafplaatsen heeft u minstens een jaar de tijd om de grafsteen te plaatsen. Ook is het verstandig om de begraafplaats zelf te bezoeken en om informatie te vragen aan verschillende steenhouwers. Zo krijgt u een compleet beeld van alle mogelijke materiaalsoorten en vormen en het prijskaartje wat hieraan hangt. Wij van Andersgedenkmonumenten streven naar een zeer hoge servicegraad om uw persoonlijke grafsteen te verwezenlijken. Wij nemen u alle zorg uit handen die u wenst van aanvraag bij de gemeente tot en met plaatsing van het monument.

Nazorg en garantie

Wij zien onze klant als ons visitekaartje en wij streven dan ook naar blijvend tevreden klanten. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen als u later vragen of opmerkingen heeft. Bij het merendeel van onze monumenten werken wij met graniet. Graniet is een hard gesteente dat nauwelijks verweert en daarom bieden wij hierbij een langdurige garantie van 25 jaar op scheuren en splijten, door constructie- en montagefouten. Op kleurenfoto’s die u eventueel op het monument wilt afbeelden geven wij een garantie van 10 jaar. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, ons assortiment en prijzen?

https://www.andersgedenkmonumenten.nl/grafmonumenten/grafstenen