Interwad
Image default
Bedrijven

Waarom het zo belangrijk is om je urenregistratie op orde te hebben

Veel bedrijven ontkomen er niet aan: de urenregistratie. Het is meestal niet de favoriete bezigheid van veel werknemers en het is ook nog eens iets wat vaak vergeten wordt. Het is dan vaak ook lastig als je midden in een project zit, om je tijd te blijven registreren. Stop je even tussendoor en ga je wat anders doen, dan is het belangrijk om niet te vergeten de tijd te stoppen. Maar waarom is een urenregistratie bijhouden nou eigenlijk zo belangrijk?

Voorkom het mislopen van inkomsten door slechte urenregistratie

Uit een onderzoek is gebleken dat maar liefst 60% van de mensen die een urenregistratie bijhouden, dit niet goed doen. Dit is meer dan de helft van alle mensen! Dit kan gevolgen hebben voor je inkomsten. En dat is niet alleen jammer, maar ook volkomen onnodig. Door het nauwkeurig bijhouden van een online tijdsregistratie kan je je uren altijd verantwoorden naar je klant. Is er onenigheid over de factuur en denkt de klant dat je te veel geld vraagt? Dan heb je je uren registratie snel en makkelijk bij de hand om je verantwoorden.

Ook erg belangrijk voor ZZP-ers

Ben je een zelfstandige zonder personeel? En werk je veel aan projecten voor klanten? Ook dan is een uren registratie een essentieel onderdeel van je werkdag. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer met pen en papier en een stopwatch je tijden bij te houden. Tegenwoordig kan dit makkelijk online of via een app op je telefoon. Hier zijn verschillende aanbieders voor. Ook gratis versies zijn beschikbaar. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden voor je online tijdregistratie? Ga dan voor een betaalde versie. Je zult zien dat je uren registratie vanaf nu een stuk eenvoudiger gaat.

https://keeping.nl/urenregistratie