Interwad
Image default
Dienstverlening

Bel 1840 voor de klantenservice van jouw energieleverancier

Veel mensen die Oxxio bellen nemen eerst contact op met Klantenservicetelefoon. De belangrijkste reden hiervoor is dat je maar één telefoonnummer hoeft te onthouden. En dat nummer luidt: 1840. Als je dit eenmaal uit je hoofd kent, zijn alle klantenservices die je ooit nog nodig hebt binnen handbereik. Bel je 1840 dan krijg je direct een vriendelijke medewerker aan de lijn. Hij of zij kan je de informatie geven die je nodig hebt. Ook kan je rechtstreeks doorverbonden worden met de klantenservice aan wie jij een vraag wilt stellen. Een groot voordeel is dat je voortaan geen tijd meer kwijt bent aan het zoeken naar telefoonnummers. Dat geldt overigens ook voor andere contactgegevens. Op de website van Klantenservicetelefoon staan websites, emailadressen en bijvoorbeeld ook de tijden waarop een bepaalde klantenservice bereikbaar is. Wordt er gebruik gemaakt van een keuzemenu, dan heeft het Klantenservicetelefoon-team dat voor je uitgewerkt.

  

Klantenservice van Essent, voor al je vragen

 

De Essent klantenservice kan je van dienst zijn bij allerlei kwesties. We geven een paar voorbeelden.

-Hoe, waar en wanneer moet ik de meterstanden doorgeven?

-Ik wil graag het termijnbedrag aanpassen, kan ik dat zelf doen?

-Binnenkort ga ik verhuizen. Ik wil graag klant blijven bij Essent. Kan ik mijn nieuwe adres het beste telefonisch of per mail doorgeven?

Op de site van Essent staan de antwoorden op deze en veel andere vragen. Ook vind je er  praktische info, leuke weetjes en actuele aanbiedingen. Als je klikt op Kennisbank kun je interessante artikelen lezen met titels als ‘bespaartips voor tuin en terras’, ‘hoe zijn leveringskosten opgebouwd’ en ‘zonnepanelen – de voor- en nadelen-‘. Globaal is de site van Essent ingedeeld in drie delen: particulier, zakelijk en grootzakelijk. Grootzakelijk wil zeggen:

-de capaciteit van de energieaansluiting is groter dan drie keer 80 ampère en /of de aansluiting op gas is groter dan 40 m³/ uur;

-je betaalt maandelijks voor het werkelijke energieverbruik;

-er zijn twee facturen: eentje voor het energieverbruik, de andere betreft het netbeheer.

Bezoek de website voor meer informatie