Interwad
Image default
Dienstverlening

Een grote stretchtent huren via deze specialisten

Als u buiten een bijeenkomst organiseert, bent u erg afhankelijk van het weer. Het kan namelijk gaan regenen, of de felle zon zorgt voor erg warm weer. Van Ekeris Tenten in Hilversum verhuurt verschillende soorten tenten waarmee u uw gasten beschermt tegen regen en fel zonlicht. U kunt bij dit bedrijf in Noord-Holland bijvoorbeeld een grote stretchtent huren voor een groot aantal mensen of u kunt een pagodetent huren voor een kleinere groep.

U kiest bij deze professionals uit een breed aanbod aan tenten

De pagodetent die u bij dit bedrijf in Noord-Holland kunt huren, is 5 x 5 meter. Deze tent kunt u op zichzelf gebruiken, of als aanvulling op een grote tent. U kunt bijvoorbeeld een pagode huren als u op een beurs uw onderneming wilt vertegenwoordigen. Ook voor kleine particuliere bijeenkomsten is de pagode zeer geschikt. Naast de pagode zijn er verschillende stretchtenten die u via deze experts kunt huren. U heeft de keuze uit verschillende formaten. Als u een groot gezelschap verwacht te ontvangen of als u een groot aantal meubels of spullen kwijt wilt, is het natuurlijk verstandig om een grote stretchtent te huren. De beschikbare maten gaan van 6 x 10 meter tot wel 10 x 20 meter. Een langwerpige tent is bijvoorbeeld ideaal om tafels achter elkaar neer te zetten voor een groot diner. Het is ook mogelijk om diverse tenten uit het assortiment van deze specialisten met elkaar te combineren. Zet bijvoorbeeld een langwerpige tent met een buffet weg en gebruik een andere tent waaronder uw gasten kunnen plaatsnemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Informeer naar de opties bij deze experts

Wilt u voor uw evenement in Noord-Holland een pagodetent of een grote stretchtent huren? Bij Van Ekeris Tenten in Hilversum vindt u tenten in verschillende formaten. Als u interesse heeft of vragen wilt stellen, kunt u uiteraard gerust contact opnemen met deze professionals. Zij denken graag met u mee.