Interwad
Image default
Marketing

Waarom je linkbuilding zou moeten uitbesteden

Het is geen geheim dat linkbuilding uitbesteden verstandig is om goed te scoren in Google. Met zoveel bedrijven die om de links strijden, kan het moeilijk zijn om ze alleen voor jezelf te krijgen. Daarom zijn veel bedrijven overgestapt op het uitbesteden van links voor linkbuilding diensten. Uitbesteden van links geeft je de tijd om je te concentreren op andere aspecten van je bedrijf. Terwijl je dit doet zal iemand anders backlinks van hoge kwaliteit voor je site bouwen. Om ervoor te zorgen dat je inspanningen bij het uitbesteden van links goed worden benut, is het zeer handig om contact op te nemen met een online marketingbureau zoals Webton.

Links uitbesteden is voordelig

Het uitbesteden van links is gunstig voor je bedrijf, omdat je je hierdoor kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf. Je kunt minder tijd besteden aan het onderzoeken, bereiken en onderhandelen met sites. In plaats daarvan kun je je concentreren op de vele andere aspecten van je bedrijf die aandacht nodig hebben. Het is ook gunstig omdat je hiermee kunt profiteren van jarenlange ervaring met het bereiken van links die anders veel tijd zou kosten om zelf op te bouwen. Om de vruchten te plukken van het uitbesteden van links, is profiteren van de experts van een online marketingbureau als Webton het beste wat je kunt doen.

Veel tijd om je te concentreren op andere aspecten

Wanneer je links voor linkbuilding uitbesteedt, kun je je concentreren op waar je goed in bent. Je kunt je focussen op je klanten, producten, medewerkers en familie. Al deze zaken zijn van belang voor het succes van je bedrijf. Bij het uitbesteden van koppelingen zullen de meeste mensen blij zijn met de resultaten omdat ze geen tijd hebben om het zelf te doen of er nu geen geld aan willen uitgeven. Dit laat hen geen andere keuze dan hun linkbuilding project uit te besteden om hun doelen zo snel mogelijk te bereiken.

Er is geen garantie dat een intern linkbuilding team succesvol zal zijn

Linkbuilding is een vaardigheid die tijd kost om te leren, te beheersen en te schalen. Dit is meestal niet het geval voor een intern linkbuilding team. Een intern linkbuilding team moet door je worden opgeleid in alle aspecten van SEO. Dit omvat factoren op de pagina, factoren buiten de pagina zoals outreach en methoden voor het verwerven van links, zoals gastbloggen en e-mailbereik. Ze hebben waarschijnlijk ook heel weinig ervaring met technische SEO of zelfs contentmarketing wanneer ze zich bij je bedrijf voegen, omdat ze waarschijnlijk eerder als generalist dan als specialist worden aangenomen. Dit betekent dat het maanden kan duren voordat ze echt aan het werk kunnen. Als je efficiënt wilt zijn, kun je het beste contact opnemen met een online marketingbureau zoals Webton.

 

 

Advertentie: Hoe hoog zijn linkbuilding kosten? Kijk hier.