Interwad
Image default
Dienstverlening

Effectieve lawaaireductie dankzij akoestische plafondpanelen

Lawaaireductie kan erg prettig zijn, bijvoorbeeld tijdens het werken. De specialisten van Akoestische-producten.nl bieden uiteenlopende producten aan voor lawaaireductie. Deze producten geven meer rust en comfort, verlagen uw stressniveau en zorgen voor een hogere productiviteit. Simpelweg door een hele hoop prikkels door geluidsoverlast weg te nemen. Een van de producten van deze experts zijn de akoestische plafondpanelen. Deze zijn gemaakt van kwalitatief klasse-A-materiaal met een absorptiewaarde van 0,9. Dit neemt dus veel van de nagalm in de ruimte weg, waardoor u beter op uw werk kunt focussen. De plafondpanelen zijn in verschillende vormen, maten en materialen te verkrijgen, en hebben altijd een strakke afwerking dankzij de aluminium rand. Deze rand bevat daarnaast meerdere ophangingsogen, waardoor plaatsen een fluitje van een cent is.

Brandvertragende oplossingen voor lawaaireductie

Een enorm voordeel van de akoestische oplossingen van Akoestische-producten.nl, is dat deze naast de geluiddempende werking ook brandvertragend werken. De producten voldoen namelijk aan de DIN 4102-1 norm. Deze norm is een classificatie voor materialen die aan de eisen van brandveiligheid voldoen volgens een betrouwbaar instituut. Het feit dat de producten van deze specialisten ook nog eens brandvertragend zijn, maakt het nog aantrekkelijker om deze te installeren.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen over lawaaireductie of wilt u meer weten over de specifieke toepassingen van deze specialisten? Neem dan gerust contact met hen op door de contactgegevens op hun website te gebruiken. Zij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden, daarnaast stellen zij, indien gewenst, ook een offerte op maat voor u op. Zij gaan hiervoor graag het gesprek met u aan, om uw wensen en de desbetreffende ruimte te leren kennen. De specialisten van Akoestische-producten.nl gaan op basis van deze informatie aan de slag om een offerte op te stellen. U weet hierdoor exact waar u aan toe bent wanneer u een bestelling plaatst.