Interwad
Image default
Dienstverlening

Hoe kun je clip-in hair extensions op de juiste manier gebruiken?

Hair extensions zijn een geweldige manier om meer volume te krijgen als je zelf erg dun of weinig haar hebt en als je het lijmen of het vastnaaien van extensions wilt voorkomen, kun je het beste clip-in hair extensions gebruiken. Dit is een probleemloze manier om direct meer dikte te krijgen en de extensions kunnen binnen enkele minuten worden bevestigd zonder dat je daarvoor naar een kapper hoeft te gaan en een fortuin hoeft uit te geven. Als het gebruik van extensions nieuw voor je is of als je een beetje hulp nodig hebt bij het aanbrengen van de clip-in hair extensions, volg dan deze eenvoudige stappen op om nog sneller van je nieuwe stijl te kunnen genieten.

1. Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je schoon en droog haar hebt, want je wilt natuurlijk niet dat ook je clip-in extensions vet worden, want dan moet je ze wassen. Het wassen maakt de extensions vaak dunner, vooral wanneer ze van echt haar zijn gemaakt en het zorgt er ook voor dat ze een stuk minder lang mee gaan.

2. Met een kam of je handen kun je een horizontale scheiding over je hoofdhuid net boven je oren maken en dan het overige haar even met een haarclip of elastiek vast maken.

3.Oefen een paar keer voordat je ze in je haren aanbrengt het openen en het sluiten van de clips door aan weerszijden druk toe te passen. Als je eenmaal weet hoe de clips open- en dichtgaan, kun je beginnen met het aanbrengen van de extensions. Haal de eerste pluk haar omhoog om de clip met daaraan de extension te bevestigen en zorg ervoor dat de clips, die je wilt gaan gebruiken, allemaal in de open positie staan.

4. Begin bij het aanbrengen van de extesions in je natuurlijke haar ergens in het midden. Schuif de kam van de clip in het haar op het punt waar je deze wilt gaan vastmaken en klik het dan stevig vast. Controleer of de clip goed bevestigd is en ga dan door met het aanbrengen van de clips aan weesrzijde van je middelste extension.

5.Controleer met je handen of de extensions goed zitten of kijk even in een spiegel om te zien of de extensions er natuurlijk uitzien en goed vastzitten.

6. Laat het bovenste gedeelte van je haar, dat je had vastgebonden, dan los en maak een andere horizontale scheiding, net een paar centimeter boven de lijn met extensions die je net hebt aangebracht. Zodra je dat gedaan hebt, pak je de rest van je haar weer op om het weer op te steken.

7. Bevestig het nu op dezelfde manier als de eerste extensions en vergeet niet om ook hier weer in het midden te beginnen. Herhaal de vorige stappen, die we net hebben besproken.

8. Ga door met het maken van horizontale scheidingen en ga net zolang door totdat alle grote extensions, die je wilt gebruiken, aan je eigen haren zijn bevestigd.

9. Plaats dan als laatste nog de kleinere extensions door een horizontale scheiding boven je oor te maken en de clips op dezelfde manier te bevestigen als je in de rest van je haren hebt gedaan.

10. Controleer met een spiegel of alles goed zit en of er geen clips uit je haar zijn gegleden. Als je haar heel erg fijn en glad is, moet je misschien je haar eerst wat door de war maken voordat je de extensions gaat aanbrengen.

Bezoek deze website voor nog meer tips en een collectie van premium hair extensions te zien.

 

 

 

Bezoek de website voor meer informatie