Interwad
Image default
Mobiliteit

Veilig op weg in een scootmobiel van Mango Mobility

Een brommobiel kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. Bij Mango Mobility kunt u online uw keuze maken. We geven een voorbeeld van een uitstekende brommobiel. De Napoleon, destijds het eerste overdekte model. Deze scootmobiel wordt in de volksmond ook wel maanmobiel en rijdend eitje genoemd en daarmee wordt verwezen naar de unieke vormgeving. Het formaat is hetzelfde als een vaste scootmobiel. Dit betekent dat u het voertuig kunt parkeren waar u maar wilt.

 

Het grote voordeel van de Napoleon is dat u ongeacht het weer altijd de deur uit kunt. U blijft droog dankzij de overkapping. De ruitenwissers en verlichting zorgen voor goed zicht ook als het regent, hagelt of sneeuwt. Hierbij enkele technische specificaties:

-max. actieradius: 40 km;

-topsnelheid: 15 km/u;

-aantal wielen: 4;

-max. belasting: 145 kg.

De Napoleon is gunstig geprijsd. Kiest u voor deze scootmobiel dan krijgt u echt waar voor uw geld.

 

45 km auto, ruim assortiment

Als u overweegt een 45 km auto aan te schaffen, kunt u bij Mango Mobility een informatiepakket aanvragen. Zo bereidt u zich goed voor op de keuze die u gaat maken. Een 45 km auto, ook wel bekend als brommobiel, is tegenwoordig standaard elektrisch. U rijdt dus schoon en stil! Deze auto’s zien er modern uit, hebben een compacte vormgeving en rijden heerlijk. Wanneer u ook op pad gaat en waar de reis ook naartoe gaat, u komt relaxed en droog aan op uw bestemming. En op tijd, want met 45 km/u maakt u zeker vaart!

 

Een populaire uitvoering is de Max Mobiel. We hebben het dan over een zeer wendbare 45 km auto met een solide wegligging. Het onderstel is sterk en stevig en dat geldt ook voor de kooiconstructie. De Max Mobiel heeft een lage instap en is geschikt voor minder validen. Hij beschikt over een ruime bagageruimte. U kunt er al uw boodschappen in kwijt. Zelfs een reisrolstoel en een vouw-scootmobiel passen er in.

 

Bezoek de website voor meer informatie