Interwad
Image default
Bedrijven

Opkomst koffiemachines

Tegenwoordig hoef je niet meer per se naar een koffiespeciaalzaak op een goeie bak te krijgen. Voor een overheerlijke cappuccino, latte macchiato of espresso hoef je de deur niet meer uit. Steeds meer mensen hebben een duur koffiezetapparaat in huis. Vaak eentje die dus melk op kan schuimen. Sommige hebben zelfs koffiesiropen in huis om het zwarte goud nog wat meer op smaak te brengen.

Toch hoor je nog veel mensen zeggen dat er niks mis was met de goeie oude filter koffie. Soms op verjaardagen zie dat de oude koffiezetapparaten dan toch weer in de keuken hun plek innemen om aan de koffiebehoefte van de bezoekers te voldoen. Het gaat nou eenmaal vele malen sneller dan met de moderne, geavanceerde apparaten. Maar de koffie die uit de moderne apparaten komt is niet te vergelijken. Ondanks het feit dat je je apparaat van Nespresso ontkalken moet, brengt het minder rotzooi met zich mee bij het zetten van koffie. Niet meer die vieze koffiefilter in de prullenbak. Gewoon simpele nespresso cups in het apparaat en als die vol zit de dispenser leeggooien. Het is wel belangrijk om het apparaat eens in de zoveel tijd goed schoonmaken om te voorkomen dat er veel kalk in komt. Ook is het aan te raden om het apparaat elke dag door te laten spoelen met warm water.

De keuze tegenwoordig is ook oneindig groot geworden. De cups kan je halen in de supermarkt of online. De inhoud van de cups komen uit talloze landen, bevatten verschillende soorten bonen en zijn in vele verschillende sterktes beschikbaar. En dit maakt het ook voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van een duur koffiezetapparaat. Of je nu houdt van een echt zwart bakkie pleur of vier zoetjes, een halve liter koffiemelk en 3 soorten siropen in je mok mikt.

Ben je geïnteresseerd in nieuwe smaken cups voor in je koffiemachine? Kijk dan op de website van Koffiecupster.nl

Bezoek de website voor meer informatie