Interwad
Image default
Rechten

Opsplitsen in appartementsrechten met een notariële akte

Indien je beschikt over een appartementsrecht, dan ben je eigenaar van een deel van een gebouw. Je hebt dan ook een notariële akte nodig voor de splitsing in appartementsrechten. Je kan dat laten opstellen door een notaris van het notariskantoor Kooijman Autar uit Rotterdam. Het bedrijf draait al generaties lang mee en heeft daardoor veel ervaring op het gebied van familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties aangaande schepen. Daarnaast vindt het notariskantoor uit Rotterdam het zeer belangrijk dat zijn medewerkers altijd mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom investeert het heel hard in de opleiding van zijn werknemers.

Appartementsrechten: wat je erover moet weten

Als je een onderdeel van een groter gebouw koopt, dan koop je meteen ook een appartementsrecht. Zoals je hierboven al las, heb je een notariële akte nodig om te splitsen in appartementsrechten. Een notaris van Kooijman Autar uit Rotterdam stelt het met plezier voor je op en tekent het. Zo een notariële akte bevat ook een plattegrond. Daarin duidt men aan in welke delen het gebouw wordt gesplitst en om welke delen het dus gaat. Verder vind je er ook meer informatie over de kosten van het onderhoud en andere zaken in terug. Naast het opstellen van een notariële akte, kan je een beroep doen op de expertise van het bedrijf als je advies nodig hebt over de aangifte van een erfbelasting, een LAT-relatie, een levenstestament, een omzetbelasting, een huis kopen, enzovoort.

Lees meer op de website van het bedrijf

Lees meer op de website van het bedrijf als je meer wilt weten over alle diensten waarmee de expert-notarissen je verder kunnen helpen. Als je vragen hebt over appartementsrechten of het certificeren van aandelen bijvoorbeeld, stel ze dan gerust aan een notaris van Kooijman Autar uit Rotterdam. Ze nemen graag de tijd om je vragen uitgebreid te beantwoorden.