Interwad
Image default
Woning en Tuin

muurstickers met kippen

Muurstickers met kippen zijn natuurlijk ook terug te vinden in het ruime assortiment dieren muurstickers van Stickerparadijs. Kippen zijn niet alleen erg grappige dieren, maar ook vriendelijk, sociaal en natuurlijk praktisch! Mensen die kippen houden hoeven immers nooit naar de supermarkt voor een doos eieren. Helaas heeft niet iedereen de gelegenheid om echte kippen te houden, om verschillende redenen. Hou je wel van kippen, maar kan of wil je geen echte kippen houden? Dan zijn de muurstickers met kippen natuurlijk een geweldige oplossing!

Muurstickers met realistische kippen

Voor de volwassen kippenliefhebbers hebben we muurstickers met kippen die zeer realistisch vormgegeven zijn. Deze kippen kunnen worden besteld in de meest uiteenlopende kleuren en afmetingen, zodat je dit zelf kunt aanpassen aan jouw interieur. Plaats deze muurstickers met kippen op de wanden in de woonkamer, de keuken, de hal of zelfs de toiletruimte om een vrolijkere sfeer te creëren. Zo kun je toch van kippen genieten, zonder dat je ze hoeft te voeren, te onderhouden of eieren hoeft te zoeken!

Leuke muurstickers met kippen voor kinderen

Veel kinderen zijn dol op kippen, vooral omdat ze zo klein en aaibaar zijn. Kippen zijn heerlijk zacht en als je tamme kippen hebt, dan kun je lekker met ze knuffelen. Echter, niet alle kippen vinden dit leuk. De kippen op de muurstickers vinden het wel leuk om voortdurend bij kinderen in de buurt te zijn. Speciaal voor de jonge liefhebbers van kippen hebben we leuke muurstickers met kippen in het assortiment opgenomen. Deze muurstickers met kippen zijn grappig en lachwekkend, zodat ze goed passen bij de natuurlijke vrolijkheid van kinderen. Natuurlijk zijn ook deze muurstickers met kippen gemakkelijk online aan te passen in kleur en afmeting.

Krijtbordstickers met kippen

Naast de reguliere muurstickers met kippen hebben we ook leuke krijtbordstickers waar de kip ook vertegenwoordigd is. Deze kip leent zich uitstekend om op de tekenen en te schrijven met krijt. Dit is natuurlijk erg leuk voor kinderen die graag een uniek schoolbord op de wand willen in de slaapkamer, maar deze krijtbord muursticker met kippen kan natuurlijk ook uitstekend geplaats worden in de keuken, bijvoorbeeld om recepten of boodschappen op te schrijven, als memoriebord of om de weekagenda op bij te houden.

Kies jouw ideale muursticker met kippen

Stickerparadijs heeft diverse leuke muurstickers met kippen, welke ook allemaal als sjabloon te bestellen zijn als je zelf aan de slag wilt met verf. Ontdek het ruime assortiment muurstickers met dieren en kies jouw favoriete muursticker met een leuke kip! Bestellen doe je natuurlijk heel gemakkelijk online.

Bezoek de website voor meer informatie