Interwad
Image default
Woning en Tuin

Weer lekker naar buiten

Iedere ouder die dit leest zal beamen dat het belangrijk is dat je kind genoeg lichaamsbeweging krijgt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan met alle technologische ontwikkeling en digitale entertainment. Het is bewezen dat we een half uur per dag moeten bewegen. Niet alleen sporten maar ook gewoon lopen en fietsen. Kinderen vandaag de dag zitten vaak de hele dag achter hun computer, een mobieltje of de televisie. Hier wordt natuurlijk ook op gesocialiseerd maar stukken minder en het is niet hetzelfde. Lekker met vriendjes of vriendinnetjes lachen en rondspringen is geweldig. Het lekker buiten spelen gebeurt steeds minder en dit is jammer. Buitenspelen was vroeger het leukste was er was. We hebben er prachtige herinneringen aan en hebben er een heleboel belangrijke lessen geleerd. Het vallen en opstaan principe is daar bij de meeste ontwikkeld.

Als we terug denken aan vroeger is waarschijnlijk de meerderheid het met me eens dat we de meeste plezier gehad hebben op een trampoline. Lekker rond springen op de magic circle trampolines. Op de trampoline konden we eigenlijk van alles doen. Je kon je er uren op vermaken met vriendjes en vriendinnetjes. De spelletjes waren eigenlijk oneindig. Salto’s, koprollen of verschillende bal spellen kon je spelen op een trampoline. Het was heerlijk om te weten dat je niet hard op de grond viel en mocht je een keer vallen dan ving de beschermrand trampoline je wel op.

Als je nou vind dat je kind wat meer naar buiten moet dan is de trampoline de perfecte oplossing. Het vermaakt kinderen voor uren en laat ze weer is lekker naar buiten gaan.

Vroeger moest je helemaal naar de winkel om een trampoline te kopen. Dat is gelukkig tegenwoordig allemaal niet meer nodig. Je kan gewoon naar een website zoals trampolines.nl en besteld je trampoline online. Op deze manier wordt je een heleboel zorgen uit handen genomen.

Bezoek de website voor meer informatie