Interwad
Image default
Aanbiedingen

De ideale studentenbaan

Geld verdienen en studeren is niet altijd een even goede combinatie. Zeker een voltijd studie kan het hebben van een bijbaan nog weleens in de weg zitten. Maar, studeren kost geld en het studentenleven al helemaal. Waarschijnlijk ben je daarom toch op zoek naar een bijbaan die je kunt combineren met je studie. Aangezien de meeste studies niet echt flexibel zijn, kun je zoeken naar een bijbaan die wél flexibel is. Hiervoor kun je verschillende dingen doen. Zo kun je zelf op zoek gaan naar een baan waar je je eigen uren in kunt delen, of je kunt je inschrijven bij een organisatie die werkt als tussenpersoon tussen jou en een bedrijf. Benieuwd bij welke organisaties jij aan de slag kunt? We vertellen het in deze blog!

 

Easyjobs

Om vacatures van Easyjobs te vinden, kun je gebruik maken van de app. Je krijgt in de app verschillende gigs en jobs te zien. Gigs zijn korte klussen. Wanneer een bedrijf voor een korte periode extra personeel nodig heeft, kan dat bedrijf een gig beschikbaar stellen. Hier kun jij dan weer op reageren en wanneer het bedrijf jouw aanmelding accepteert, kun je aan de slag! Voor een langere periode, bijvoorbeeld vakantiewerk, stelt een bedrijf een job beschikbaar. Dit werkt hetzelfde als een gig. Jij reageert op de vacature en wanneer het bedrijf jouw aanmelding accepteert kun je aan de slag. Met Easyjobs kun je dus zelf je tijd indelen en reageren op gigs en jobs die bij je passen. 

 

Temper

Temper is een soortgelijke organisatie. Bij het aanmaken van een profiel op Temper voeg je een foto en geldig identiteitsbewijs bij. Daarnaast benoem je relevante werkervaring. Een soort CV dus! Wanneer je dat gedaan hebt, kun je reageren op klussen bij jou in de buurt. Voldoe je aan de eisen van de klus en ben je beschikbaar? Dan kun je de aanmelding bevestigen. De beste kandidaat wordt door het bedrijf aangenomen en heeft de klus binnen. Bij Temper wordt geen verschil gemaakt tussen lange en korte klussen, in tegenstelling tot Easyjobs. 

 

YoungCapital

YoungCapital, voorheen Studentenwerk, is een uitzendbureau en werkt iets anders dan Temper en Easyjobs. Hier reageer je echt op vacatures en niet op bepaalde klussen. In principe zijn deze vacatures dan ook altijd voor een langere periode. Je kunt werk vinden in verschillende categorieën. Zo kun je filteren op stages, weekendwerk, parttimefuncties en full-time functies. Zo vind jij een baan die bij jouw situatie past!

 

https://www.easyjobs.nl/