Interwad
Image default
Architectuur

Vier extra deurvergrendelingsmogelijkheden om de veiligheid van je huis te verbeteren

Deuren zijn favoriete in- en uitgangen voor inbrekers. Dit maakt het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt als het gaat om deurmaterialen en de sloten die je op je deuren installeert. Een goede kwaliteit deur, uitgerust met goede veiligheidssloten, maakt het moeilijker voor inbrekers om toegang tot je huis te krijgen. Hetzelfde geldt voor de ramen, die ook worden gebruikt als in- en uitgangen. Er zijn zeer goede venstersloten die je kunt installeren om ervoor te zorgen dat je huis in alle kwetsbare gebieden goed is vergrendeld. Je kunt kiezen voor een type slot en stijl die bij de aard van de ramen en de deuren die je hebt past. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw lokale slotenmaker.

Deurketting – het lijkt misschien niet zo belangrijk voor sommige huiseigenaren, maar een deurketting helpt vrij goed om ongewenste aanbellers tegen te houden. Een deurketting beperkt hoe ver de deur opengaat en zal de deur slechts enkele centimeters openen, zodat je kunt zien wie er voor de deur staat, voordat je hen binnenlaat. Vergeet niet dat indringers gemakkelijk toegang hebben tot huizen door aan te kloppen en te wachten totdat de deur wordt geopend voordat ze met geweld kunnen binnenkomen. Een deurketting kan je van dergelijke situaties redden.

Kijkgat in de deur – dit is een van de meest discrete functies die je kunt toevoegen aan jedeur. Het is gewoon een kijkgat die in de voordeur wordt geboord, waardoor het mogelijk voor je is om te zien wie er aanbelt voordat je de deur opent. Woningen die geen ramen aan de voorkant hebben, waardoor je kunt zien wie er aan de deur staat, hebben echt een kijkgat in de deur nodig. Zodra je kunt zien wie er voor je deur staat, kun je vervolgens beslissen of je opent of niet.

Beveiligingsbouten – een beveiligingsbout op de deur verbetert de beveiliging enorm. Een wordt meestal een gat geboord aan de deur, voordat de bout geplaatst kan worden. Je kunt ervoor kiezen om een verborgen pen of een opvouwbare bout te installeren, afhankelijk van je voorkeuren. Eenmaal geïnstalleerd, kun je vervolgens de bout bedienen met een sleutel om de toegang tot je huis te beperken.

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer informatie omtrent het beveiligen van uw huis of onderneming? Neem dan contact op met een slotenmaker in Den Haag en omstreken. Zij kunnen u op de hoogte brengen en adviseren met betrekking tot het beveiligen van uw huis.

www.locksecure.nl

Bezoek de website voor meer informatie