Interwad
Image default
Hobby en vrije tijd

Zo vier jij jouw 30e verjaardag

Je dertigste verjaardag is een echte mijlpaal. Dit moet natuurlijk goed gevierd worden. Grote feesten geven met iedereen die je kent of een gezellige avond met je beste vrienden en familie. Veel mensen beginnen zich oud te voelen wanneer zij dertig worden, maar niets is minder waar. Op je dertigste ben je nog hartstikke jong. Je hoeft je zeker niet te schamen voor je leeftijd, maar dit moet je juist uitgebreid vieren. Vier het begin van je dertiger jaren goed en nodig iedereen die je kent uit. In deze tekst vertellen wij jou hoe jij de beste verjaardag van je leven kunt vieren. Met de mooiste versiering en de leukste opblaaspop 30 jaar bijvoorbeeld.

 

Thema kiezen voor het feest

Bij een groot verjaardagsfeest hoort natuurlijk ook een thema. Als (bijna) dertiger ben jij geboren in de jaren negentig. Dit kun je als inspiratie gebruiken voor het thema van je verjaardagsfeest. Laat iedereen gekleed komen zoals in de jaren negentig en versier je huis in datzelfde thema. Je kunt je gasten ook vragen om leuke en typische dingen uit die tijd mee te nemen. Bijvoorbeeld accessoires die iedereen in die tijd had of speelgoed waar iedereen mee wilde spelen. Door muziek uit de jaren negentig en tweeduizend te draaien kan iedereen van jouw leeftijd nostalgisch meezingen met alle hits uit jullie tienerjaren.

 

Je huis versieren

Voor je dertigste verjaardag moet je natuurlijk volledig uitpakken. Zo ook met de versiering in je huis. Er zijn super veel verschillende soorten versiering te krijgen met jouw leeftijd erop. Bovendien zijn er opblaaspoppen die je in de tuin kunt zetten. Deze laten aan iedereen weten waar het feest is en dat jij dertig bent geworden. Alle soorten versiering die jij je kunt bedenken is wel ergens te krijgen. Ga jij voor een jaren negentig thema? Dan zijn zelfs daar nog leuke dingen voor te vinden.

https://www.huureenpop.nl/content/index/opblaaspop_30_jaar_huren