Interwad
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop December Weegschaal – Schorpioen en Boogschutter

Hiermee geven wij jou een richting in je leven aangeboden. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op je persoonlijke horoscoop deze maand in te gaan. Deze horoscoop wordt vervaardigd met behulp van de sterrenbeelden. 

Horoscoop Weegschaal

December zal een gedachtevolle, beslissende maand zijn. Een zonsverduistering op de 4e zou Weegschaal kunnen inspireren om een project te starten waarbij je jezelf schrijft of uitdrukt. De dialoog met een broer of zus of familielid zou kunnen toenemen en ook om een goede reden. Maar van 19 tot 29 januari verschuift de aandacht naar je huis en veranderingen die je overweegt. Er kan een beslissing worden genomen over een financiële kwestie die van invloed is op uw gezin of hoe tevreden u bent met uw huidige woonsituatie.

Liefde

Venus beweegt achteruit van 19 tot eind januari en beïnvloedt je emotionele basis. U wordt dus aangemoedigd om na te denken over hoe veilig en stabiel u zich romantisch, relatiegewijs en intiem voelt. De liefdesplaneet wil dat je stopt en eerlijk overweegt waar je zou kunnen accepteren wat minder dan wenselijk is omwille van vrede en harmonie. Tegen het einde van januari zou je een veel duidelijker idee kunnen hebben van wat – of wie – je wel en niet wilt.

Horoscoop Schorpioen

Deze maand brengt belangrijke en mogelijk ingrijpende veranderingen op financieel gebied. Je hebt een zonsverduistering op de 4e die gericht is op verdiende inkomsten. Dus een meer inspirerende manier om geld te verdienen zou zich kunnen aandienen. Dit kan een nieuwe bron van inkomsten zijn of uw inkomen beter aansluiten bij uw inzet en talenten. De Volle Maan op de 18e duidt op verlichting die mogelijk gepaard gaat met een schuld. Het verminderen van wat u een creditcardmaatschappij of bank verschuldigd bent, zal ongetwijfeld alle druk verlichten!

Liefde

Wat de liefde betreft, gebeurt er veel op de achtergrond om alles precies goed voor je te krijgen! Venus beweegt achteruit op de 19e en moedigt sterrenbeeld Schorpioen aan om houdingen en overtuigingen over liefde en intimiteit te overwegen of te heroverwegen. Gelukkige en optimistische Jupiter, die zaken van het hart beïnvloedt, ondersteunt deze reflectieperiode vanaf de 28e ook voor het grootste deel van volgend jaar. Dus, beslis wat je wilt en nodig hebt in de naam van liefde. Het geluk staat aan jouw kant om het vanaf deze maand te ervaren!

Horoscoop Boogschutter

Deze maand breekt een nieuw tijdperk aan op het gebied van partnerschappen en samenwerking. Er wachten krachtige inzichten en onthullingen over met wie sterrenbeeld Boogschutter gepassioneerde energie moet delen en met wie je talenten moet combineren. Een zonsverduistering op de 4e in je teken markeert het einde en een nieuw begin met één verbintenis. Het thema van het versterken van de samenwerking gaat verder met een Volle Maan op de 18e. Als je aan het begin van de maand niet op de hoogte was van een verschuiving met één alliantie, zul je je hiervan bewust zijn als december ten einde loopt!

Liefde

Een zonsverduistering in uw bord op de 4e markeert het begin van een nieuwe verbinding. Het kan ook benadrukken hoe jij en iemand niet op dezelfde lijn zitten – en mogelijk ook nooit zullen zijn. Hoe dan ook, de Eclipse belooft een positieve ontwikkeling te worden die alles doet schudden of veranderen dat moet worden geroerd of veranderd. Een Volle Maan op de 18e heeft ook invloed op partnerschappen en één-op-één relaties. Ook dit kan een prachtig nieuw hoofdstuk brengen of een einde dat waarschijnlijk al een tijdje aan het bouwen is.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Gerelateerde artikelen

Zeilschool

Tuin en gereedschap

Schilderen als hobby