Interwad
Image default
Mode en Kleding

Hoe herken je echte UGGs

Land van herkomst

Meer dan 96% van de UGG-laarzen wordt in China gemaakt, dus als je op zoek bent naar de echte Australische UGG-laarzen, zul je vooral willen letten op de plaats waar de UGG-laarzen die je bekijkt zijn gemaakt. Australische UGG-laarzen zijn zonder twijfel de beste keuze bij de aankoop van UGG-laarzen – en niet alleen omdat ze hier zijn uitgevonden. In tegenstelling tot andere UGG-laarzen die in fabrieken in het buitenland in massa worden geproduceerd, wordt elk paar van onze laarzen met de hand gemaakt en individueel door ons kwaliteitsteam geplukt voordat ze de goedkeuring krijgen om naar onze klanten over de hele wereld te worden gestuurd. Controleer altijd het innaai-label (binnenin de UGG-laarzen), of de details op de online lijst om te zien waar de laarzen die je bekijkt zijn gemaakt.

De fijnere details

Als je investeert in een paar UGG-laarzen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit krijgt waar je voor betaalt. Controleer de laarzen en let vooral op zaken als strengen lijm rond de zool van de UGG-laarzen (er mag nooit zichtbare lijm op of rond de zool zitten, maar deze zijn soms zelfs zichtbaar op de productafbeeldingen van sommige merken online), losse draden, en kleine gaatjes, krasjes en vlekken in het suède. Als een van deze fabricagefouten of vergissingen aanwezig is, zijn de UGG-laarzen waarschijnlijk niet de kwaliteit die je zoekt.

Dikte van de schaapshuid

Sommige UGG-laarzen zijn in de winkel verkrijgbaar voor minder dan het kost om genoeg kwaliteitsschaapshuid van A-grade te kopen om de laarzen in de eerste plaats te maken. Waarom? Veel UGG-laarzen worden gemaakt van een schaapsvacht van F-Grade, een van de slechtste kwaliteiten schaapsvacht die er zijn, of in sommige gevallen zelfs van synthetisch schaapsvacht. Deze laarzen kunnen dun en pezig aanvoelen en bieden niet de warmte of het comfort dat een goed paar UGGs zou moeten bieden. Al onze UGG-laarzen zijn gemaakt van A-Grade Merino sheepskin, met een minimale dikte van 16 mm. En dit leidt ons naar ons volgende punt…