Interwad
Image default
Mode en Kleding

Een dagje op stap. Wat neem jij beslist mee?

Een dagje op stap. Wat neem jij beslist mee?

 

Een dagje op stap gaan is nog best een hele onderneming. Je moet van tevoren al gaan nadenken over de dingen die je wel of niet mee wil nemen. Welke dingen zijn echt nodig en welke dingen zouden overbodig kunnen zijn. Dat zijn dingen waar je dan over na moet gaan denken. Om niet onnodig te gaan lopen sjouwen, is het slim om alleen de dingen mee te nemen die je beslist nodig denkt te hebben. In deze blog kan je alles lezen over wat je wel of juist niet mee zou moeten nemen als je een dagje op stap gaat. 

Wat voor tas neem je wel of niet mee als je een dagje op stap gaat?

Als je een dagje op stap gaat dan ligt het niet voor de hand om een hele weekendtas mee te gaan nemen. Hoe groter de tas is, hoe eerder je de neiging hebt om meer spullen mee te nemen dan noodzakelijk zijn.

 

Mocht je tijdens je dagje weg al het eten en drinken willen kopen door op een terrasje te gaan zitten, dan zou je genoeg kunnen hebben als je een van je portemonnee tasjes mee zou nemen. Dan heb je je geld en je pasjes mee. Je tasje is dan ook niet zo zwaar en is makkelijk mee te nemen en voor op je heup te hangen. Zo kan je ook voor de veiligheid je hand er op houden. 

 

Welke tas neem je mee als je een dagje op stap gaat voor je werk?

Om het niet te ingewikkeld te maken zou je, als je een dagje op stap bent voor je werk prima een aktetas heren mee kunnen nemen. Hierin kun je alles kwijt wat je nodig hebt om je werkdag goed door te kunnen komen. Zorg bij het inpakken van je aktetas voor een gedegen voorbereiding. 

 

Wat mag er niet ontbreken in je tas als je een dagje weg gaat?

Als je een dagje weg gaat zijn je pasjes en je portemonnee onmisbaar. Als je deze niet bij je hebt, dan ben je reddeloos verloren. Tegenwoordig kunnen mensen ook niet meer zonder hun telefoon, maar als het kan, laat hem lekker thuis om echt even te kunnen genieten van het dagje uit waar je al zo een lange tijd naar uitgekeken hebt.

Geniet van de omgeving en van de mensen met wie je op stap bent gegaan. Neem de tijd voor elkaar, in plaats van de digitale wereld.