Interwad
Image default
Onderwijs

Met deze leermiddelen voor basisonderwijs bevorder je zelfstandig werken

In het basisonderwijs wordt vaak één vaste leerlijn vastgehouden voor alle leerlingen. Ondertussen weten we eigenlijk wel beter dan alle kinderen hetzelfde niveau aan te bieden, maar vaak is het praktisch nog niet mogelijk om het onderwijs passender aan te bieden. Om meer onderwijs op maat aan te kunnen bieden, wordt er meer gevraagd van het zelfstandig werkvermogen van leerlingen. Hier moeten de leermiddelen ook op aangepast worden binnen het basisonderwijs. Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vind je dergelijke leermiddelen die het zelfstandig werken van leerlingen bevorderen. De uitgeverij heeft op basis van haar jarenlange ervaring leermiddelen ontwikkeld in verschillende niveaus behorende tot één set. Als leerkracht kun je hiermee de inschatting maken welk niveau het meest geschikt is voor welk kind. De werkboeken zijn zo gemaakt dat kinderen hier goed zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Je vindt uiteenlopende vakken in diverse niveaus

Educatieve Uitgeverij Kinheim werkt samen met verschillende auteurs om zo goed mogelijke leermiddelen te ontwikkelen voor het basisonderwijs. Voor zowel de boven- als onderbouw biedt de uitgeverij de meest geschikte leermiddelen aan. Denk hierbij aan oefenboeken topografie en geschiedenis voor de bovenbouw. Ook vind je een groot aanbod aan lesmateriaal voor de vakken rekenen en taal voor alle klassen van het basisonderwijs. Er wordt middels deze leermiddelen een aanspraak gedaan op het zelfstandig werkvermogen van de leerlingen. Wanneer dit goed gaat, zullen de leerlingen ook leren om eigenaar te worden van hun eigen leerproces. Dit heeft veel waarde voor al het toekomstige leren dat de kinderen nog te wachten staat.

Ervaar de mogelijkheden van deze uitgeverij

Wil jij jouw leerlingen passender onderwijs kunnen aanbieden en ben jij op zoek naar een uitgeverij die materialen hiervoor aanbiedt? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van deze uitgeverij. Stap een wereld binnen van vele mogelijkheden en geef jouw leerlingen de beste leermiddelen voor het basisonderwijs.

https://www.kinheim.com/