Interwad
Image default
Tuin en buitenleven

Schaf een Kioti-tractor aan bij deze specialist

Wanneer u graag een Kioti-tractor wilt aanschaffen, dan is er maar één specialist waar u naar toe gaat namelijk: Jan Peters & Zonen uit Dreumel. Doordat dit bedrijf al bijna dan 40 jaar ervaring heeft op het gebied van diverse werktuigen en machines voor de landbouw en loonwerkers, zijn zij perfect in staat om u te adviseren. Of u nu een tweedehands Ferrari-tractor wilt, of toch liever een nieuwe Kioti-tractor, zij hebben het in huis. Laat u verbazen door het brede aanbod van deze specialist en vindt het geschikte werktuig of machine die uw landbouwbedrijf nodig heeft, bijvoorbeeld een Kioti-tractor.

Een professionele maaier om uw gras te maaien

Heeft u en hoveniersbedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare maaier? Dan is de Limpar-ruwterreinmaaier wellicht iets voor u. Deze maaier is namelijk perfect om grote, wild begroeide oppervlakten snel en efficiënt bij te werken. De Limpar-ruwterreinmaaier rekent snel af met hoog gras, dikke wortels en struikgewas en is dus ideaal voor het bewerken van een groot landgoed. Heeft u nog vragen over de Limpar-ruwterreinmaaier of één van de andere beschikbare maaiers in Dreumel? De enthousiaste medewerkers vertellen u er graag meer over.

Onderhoud en reparatie

Naast dat u bij deze specialist terecht kunt voor de aankoop van een Kioti-tractor of een Limpar-ruwterreinmaaier, staan zij ook voor u klaar voor de onderhoud en reparatie van uw machine of werktuig. Heeft uw tuin- of landbouwmachine gebreken of is deze toe aan vervangende onderdelen? Bespreek het met Jan Peters & Zonen en voor u het weet werkt uw tuinbewerkingsmachine of dergelijke weer optimaal!

Contacteer hun voor meer informatie

Heeft u interesse in de diensten of in het aanbod van deze specialist uit Dreumel, nabij Oss? Wacht dan niet langer en ga een gesprek aan met de ervaren medewerkers en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Raadpleeg hun contactgegevens eenvoudig via de website en laat u adviseren.