Interwad
Image default
Tuin en buitenleven

Vogels en je tuin

Nu de zomer weer begint kunnen we weer optimaal genieten van onze tuinen. We beginnen dieren in overvloed te zien. De bijen zijn alle bloemen aan het bestuiven, de vlinders vliegen van struik naar struik en de fluitende vogels zorgen voor hun jonge. Als je bomen in de tuin hebt zal je ook af en toe een eekhoorn zien in je tuin. Tijdens de zomer merk je echt dat alles tot leven komt en wat is dat toch heerlijk! Wil je ook meer van deze dieren kunnen genieten in je tuin? Dan geven we je hieronder een aantal tips hoe je een diervriendelijke tuin maakt. Lees dus snel verder!

Vogels en vogelvoer kopen

Nu de zomer weer begint kunnen we weer veel meer soorten vogels tegenkomen in ons kleine kikkerlandje. In de lente leggen de vogels eieren en deze zullen snel gaan uitkomen, daarom kan het belangrijk zijn om ze een handje te helpen met bijvoorbeeld vogelvoer te kopen. Vogels houden vooral van zaden en vruchten en je kan het ze een stuk makkelijk maken door de juiste soort vogelvoer te kopen. Zo kunnen ze genieten van een heerlijk buffet en kunnen hun jong groot en sterk worden.

Vlinder en bijenplanten

Als je een tuin wilt die echt in leven staat is het altijd aan te raden om verschillende soorten bloemen en struiken in de tuin te hebben. Zo kan je meer bijen en vlinders aantrekken en zo zal je tuin tot leven komen in de lente en zomer. Je kan ook kiezen om een bijenkast te maken, zodat je als imker kan zorgen voor de vele bijen. Zo heb je zelfs nog verse honing wanneer je wilt! Heerlijk toch?

https://vogelvoerkopen.nl/