Interwad
Image default
Kinderen

Geef uw kind een plek in een horizontale groep van deze kinderopvang in Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang in Amsterdam, maar heeft u moeite om een locatie te vinden waar u volledig tevreden mee bent? Neem dan eens een kijkje bij Greenkidzz, deze opvang beschikt namelijk over twee vestigingen in het hart van Amsterdam. Uw kind kan hier buitenspelen in de aangrenzende tuin en hij of zij gaat regelmatig mee op leuke uitjes, bijvoorbeeld naar Artis of naar het Vondelpark. De activiteiten en uitjes die de pedagogisch medewerkers van deze kinderopvang in Amsterdam organiseren, passen volledig bij het ontwikkelingsniveau van uw kind. Uw dochter of zoon komt namelijk terecht in een horizontale groep met leeftijdsgenoten. Deze experts doen dit bewust, omdat zij dan leeftijdsgerichte activiteiten kunnen organiseren waar uw kind het meest van leert en geniet. Een ander voordeel van een horizontale groep is het feit dat kinderen van elkaar kunnen leren en er geen ongewenste afleidingen ontstaan. Wanneer een kind in de babygroep dient te slapen, is het niet handig als er een drukke peuter rondloopt in dezelfde groep. Vandaar dat deze kinderopvang in Amsterdam horizontale groepen hanteert.

De visie van deze opvang

De pedagogisch medewerkers van Greenkidzz spenderen het liefst zo veel mogelijk tijd buiten met de kinderen, aangezien een brede natuurbeleving centraal staat in hun visie. Deze visie is gebaseerd op de ideeën van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Zij stellen dat tijd doorbrengen in de natuur en duidelijke communicatie erg belangrijk is voor een kind. De specialisten van Greenkidzz delen deze ideeën en hebben daarom hun eigen visie op deze ideeën gebaseerd. U kunt er dus vanuit gaan dat uw kind veel buiten komt en dat er duidelijk met zowel u als uw kind wordt gecommuniceerd.

Stel uw vragen gerust

Heeft u nog vragen over de werkwijze van deze specialisten of wilt u uw kind graag inschrijven bij deze kinderopvang in het hart van Amsterdam? Neem dan gerust contact met hen op of bezoek hun website. U vindt hier meer informatie en u schrijft uw kind direct in via het inschrijfformulier.