Interwad
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren voor schoolreisje

Recent moest ik een touringcar huren voor een schoolreisje. Bij die school ben ik werkzaam als docent en ziet ik daarnaast in de organisatie van het jaarlijkse schoolreisje. En daar moeten wij natuurlijk ook meerdere touringcars voor huren. En omdat ik hier nog geen ervaring mee heb en dus geen idee heb welk touringcarbedrijf wij het beste kunnen inschakelen, ben ik op zoek gegaan op het internet. In dit artikel leg ik graag uit voor welke touringcarverhuurder wij hebben gekozen en hoe het schoolreisje was.

Waar een touringcar huren?

Maar waar moet ik nu een touringcar huren? Daarvoor ben ik dus op het internet gaan zoeken. En al gauw kwam ik Noot Personenvervoer uit Ede tegen. Daar las ik dat zij veel ervaring hebben met het vervoeren van kinderen bij schoolreisjes. Perfect dus! Ik las ook dat zij een overzicht hebben om leuke ideeën te ontvangen en inspiratie te krijgen voor waar de reis met het schoolreisje naartoe gaat! Ook gaven ze aan dat veiligheid voorop staat bij Noot.nl Daarom zijn de touringcars van Noot voorzien van veiligheidsgordels en een kooiconstructie, voor wanneer het echt verkeerd gaat. Daarnaast is de buschauffeur van de touringcar goed opgeleid en weet diegene hoe met de doelgroep om te gaan. Dit vind ik erg belangrijk omdat het toch heel anders is wanneer je een bus vol met kinderen tot 12 jaar hebt, of een bus met bejaarden.

Het schoolreisje

Dit vond ik allemaal erg goed klinken. En dus heb ik dan ook besloten om een touringcar te gaan huren bij Noot.nl. Wij heb afgesproken om welke dag het gaat, het tijdstip en de locatie waar ze klaar zouden staan. Dit was die dag dan ook allemaal perfect op orde! Dus mocht jij een touringcar moeten huren, ga dan naar Noot.nl.

Bezoek de website voor meer informatie