Interwad
Image default
Woning en Tuin

De Hippe Interieur Labels van Deens: Fatboy, Urban Cotton Amsterdam en The Gift Label

HK living sofa’s. Bungalow tafelkleden. Tinystories kunstwerken voor aan de muur. Dit en veel meer koop je gewoon online bij Deens. In dit artikel zoomen we in op een drietal hippe interieur-labels: Fatboy, Urban Cotton Amsterdam en The Gift Label.  

De Fatboy zitzak en hangmat ken je waarschijnlijk wel, maar wist je dat er ook Fatboy lampen zijn in diverse stijlen? Voor binnen én buiten. We tippen Thierry le swinger. Je kunt deze Fatboy lamp neerzetten met een houten standaard of ophangen aan een touw. Beide krijg je erbij geleverd. De witte kap en de houten stok hebben rode accenten. Thierry le swinger heeft een ingebouwde ledlamp. Er zit geen snoer aan (superhandig een draadloze lamp!); hij werkt op een accu. Afhankelijk van hoe je de lamp neerzet of ophangt gaat de batterij 42 uur, 16,5 uur of 6,5 uur mee. De kap is 40,5 bij 20,5 cm groot. De lengte van de stok: 75 cm. Je krijgt bij de lamp een kabel opgestuurd om – via een usb-aansluiting – de lamp op te laden. Je kunt hiervoor de oplader van je iPad, tablet of smartphone gebruiken.

The Gift Label, wat een fijn merk. Deens verkoopt naast geurstokjes en –kaarsen ook afwasmiddel, shampoo, handlotion, body mist en douchegel met deze naam erop. Een jarige vriendin? Maak haar blij met een gift box die bestaat uit handzeep, handlotion, bodywash en bodylotion. Je kunt ook kiezen voor de cadeaudoos met geurstokjes en een kaarsje. En laten we de brievenbus box met vegan handcrème, douchegel en bodylotion niet vergeten. De 50 ml tubes zijn gemaakt van suikerriet.

Urban Cotton Amsterdam is een Nederlands merk – net als Fatboy en The Gift Label overigens – dat zich helemaal toelegt op de vervaardiging van moderne wandkleden. De kunstwerken worden gemaakt door jonge, getalenteerde kunstenaars die volledige vrijheid krijgen om te creëren wat ze willen. De kleden verschillen onderling dan ook enorm. Er zitten felgekleurde, vrolijke wandkleden tussen. Andere ontwerpen ogen een stuk bescheidener, soms zelfs minimalistisch. Wij vinden Honey erg mooi. Lilian van Veen is de maakster. Zij heeft zich duidelijk laten inspireren door de honingraad. De bruine en beige tinten, samen met de gouden gloed, maken Honey tot een uniek en sfeervol kleed voor aan de muur.

https://www.deens.nl/nl/