Interwad
Image default
Mode en Kleding

Titanium trouwringen bij de juwelier

Wanneer je op zoek gaat naar trouwringen bij je juwelier kom je al snel tot een verbazende ontdekking. Bij de meeste juweliers is er ook een collectie van titanium trouwringen en het blijkt ook nog eens heel goed te verkopen.

Wanneer zijn titanium trouwringen populair geworden?

Ik wist niet eens dat er titanium trouwringen werden gemaakt laat staan dat ze populair zijn onder trouwende stelletjes. Verschillende soorten goud, platina en zilver verwacht je wel maar hoe kwamen ze erbij om titanium trouwringen te maken? Het blijkt eigenlijk heel logisch te zijn dat er gekozen word voor titanium trouwringen.

Lage gewicht

Sinds de middeleeuwen dragen zowel mannen als vrouwen de trouwring. Een grote gedeelte van de mannen draagt voor de rest in hun leven geen ring. Als ze dan gaan trouwen en een trouwring moeten gaan dragen vinden ze het niet fijn. Dit heeft te maken met gewicht van goud, platina en zilveren trouwringen. Ze zijn zwaar voor de vinger en dit irriteert de vinger. Het is daarom vaak niet comfortabel om het te dragen. De titanium trouwringen wegen haast niks omdat titanium zelf een lage gewicht heeft en dus heel licht is. De titanium trouwringen zijn daarom heel comfortabel te dragen door zowel mannen als vrouwen.

Bezoek de website voor meer informatie