Interwad
Image default
Kinderen

Een online babywinkel met artikelen voor elke baby

In een online babywinkel winkelen: dat heeft vele voordelen. Online kom je alle producten tegen die je moederhart begeert. Alle producten die je cadeau zou doen aan iemand bij wie je op kraambezoek gaat. De producten in de online babywinkel zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en speciaal voor moeders én baby’s. Zo kun je onder meer een BIBS speen kopen. Je vindt deze speentjes in veel verschillende uitvoeringen en kleurtjes, maar alle uitvoeringen hebben één ding gemeen: ze zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat betekent 100% natuurlijk rubber, dat super flexibel is en de zuigreflex van het kind in de kaart speelt. Op Ikenmijnmama vind je spenen met een schild dat naar buiten staat gekeerd, zodat je kleintje zich er nooit aan zal bezeren.

Mama en kind in de watten leggen

Met deze online babywinkel wordt het een fluitje van een cent om mama en kind in de watten te leggen. Je kunt bijvoorbeeld een bovenstaande BIBS speen kopen: een speen van de hoogste kwaliteit. De online babywinkel heeft wat voor ieder kindje. Dan mag je denken aan speentjes, maar ook aan zaken als wiegjes, kinderkamer stickers en aan kleedjes. Bestel dus direct de benodigde spullen voor jouw kind bij deze winkel.

Speentjes in uiteenlopende maten

Wist je, dat als je een BIBS speen gaat kopen in de online babywinkel, je je bewust moet zijn van de maat van het speentje? Er zijn namelijk verschillende maten speentjes. De kleinste van deze maten is maat 1: speciaal voor ukkies van 0 tot 6 maanden oud. Daarna komen de speentjes in categorie 2: voor kleintjes van 6 tot 18 maanden oud. Categorie 3 is voor de grote jongens en meisjes, die alweer ouder zijn dan 18 maanden. Zo is er aan iedereen gedacht. Wil je een BIBS speen kopen voor de baby van een vriendin, kennis of familielid? Je vindt hem hier.

Gerelateerde artikelen

Veiligheid buitenshuis

Geef uw kind een plek in een horizontale groep van deze kinderopvang in Amsterdam

Een zwangerschapscadeau bestellen voor moeder en baby