Interwad
Image default
Marketing

Linkbuilding uitbesteden is voor de echte spelers op de online markt

Linkbuilding uitbesteden is een tactiek die ondernemers inzetten wanneer ze het belang van een goedlopend bedrijf inzien. Het is voor ondernemers die doorhebben wat er vandaag de dag gebeurt, en inzien dat het belangrijk is dat hun klanten hun zien. Wanneer we op zoek zijn naar iets, dan gaan we niet meer naar de stad, maar we gaan naar Google. Dit doen we om hier vervolgens te starten met het typen van woorden die ons doen denken aan het product dat we graag willen aanschaffen. Je typt hier, om vervolgens een klein lijstje aan aanvullende woorden te zien, die ons misschien nog dichter bij de ultieme match zal brengen. 

 

Wat ons daadwerkelijk bij die perfecte match zal gaan brengen, is de ellenlange lijst aan sites die je te zien krijgt wanneer je je zoekopdracht gestart bent. Dit is het moment waar het spel der zoekwoorden pas echt zijn vruchten af gaat werpen. Linkbuilding uitbesteden zal ervoor zorgen dat jij die zoekwoorden de baas gaat zijn, hier nemen we je heel graag in mee.

Linkbuilding uitbesteden voor standvastigheid

Het web is continu in beweging en die lijst aan zoekresultaten eigenlijk ook. Dit moeten we als een kans zien. Het is een ticket om mee te doen aan het spelletje, waarmee jij zichtbaarheid kan creëren voor je site. Google bepaald bijvoorbeeld wanneer een site bovenaan komt te staan, hoe eerder een site in de lijst met zoekresultaten wordt getoond, hoe meer verkeer naar jouw site geleid zal worden. Mensen die interesse hebben in het bestellen van een product op de online markt, zijn eerder geneigd om producten aan te schaffen van de eerste sites die ze tegenkomen. 

 

Dit komt onder andere door het principe van: ‘hoe meer moeite ik ervoor moet doen, hoe minder snel ik daar zal kopen’. Hoe verder jouw link verstopt zit, hoe minder snel mensen jouw product zien. Stel, de site van jouw bedrijf staat pas op pagina 5, dan kun je het eigenlijk al shaken. De verdwaalde klant die nog tot pagina 5 aan het scrollen is, heeft in de tussentijd al wel 80 andere aanbiedingen gekregen. Daarnaast staat het ook erg mooi om met jouw bedrijf zo hoog mogelijk te staan in de zoekopdrachten. Het straalt een gevoel van standvastigheid uit. Linkbuilding uitbesteden zorgt ervoor dat deze standvastigheid dichterbij komt.  

Uitbesteden zorgt voor meer rust

Om aan linkbuilding te doen, is veel kennis nodig van de werking van de verschillende zoekmachines. Het is daarom voor veel organisaties een struikelblok en het levert veel stress op om te bedenken dat hier tijd in gestoken moet worden. Daarnaast is het eng om te beseffen dat al die geïnvesteerde tijd ook nog eens een verkeerd resultaat zouden kunnen behalen. Linkbuilding uitbesteden is daarom precies wat jouw bedrijf nodig heeft. Wanneer je het aan deskundigen overlaat, kun jij je focussen op datgene wat ervoor heeft gezorgd dat je ooit met je bedrijfje begonnen bent. Wanneer jij de tijd neemt om liefde te stoppen in jouw diensten en producten, zorgen de specialisten ervoor dat mensen dat gaan zien.