Interwad
Image default
Mode en Kleding

Heren horloge

Shoppen voor een goed en goedkoop heren horloge hoeft niet moeilijk te zijn. Dat is een kwestie van je browser openen en naar deze webshop gaan. Het assortiment aan herenhorloges breidt steeds uit, kijk regelmatig want sommige modellen zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Een heren horloge is nog steeds het ultieme sieraad voor de man. Gelukkig zijn de prijzen van kwalitatief goede horloges veel lager dan voorheen, nu kun je voor elke gelegenheid een passend horloge dragen. Of je voor jezelf shopt of voor een belangrijke man in je leven, met deze horloge tips kies je zeker de juiste!

 

Een Quartz horloge hoeft niet duur te zijn

Veel horloges zetten vol trots de term “quartz” op de wijzerplaat. Dat is geen merk of een bijzondere techniek, het is gewoon een heel slimme manier om nauwkeurig de tijd te bepalen. Door een klein kwartskristal een elektrische lading te geven gaat deze oscilleren, deze puls kan bijvoorbeeld op een interval van één seconde worden ingesteld. Zo kun je een uiterst nauwkeurig horloge maken. Een bijkomend voordeel is de prijs van een kwartskristal, die ligt erg laag.

 

Het klassieke heren horloge

Met de horloge prijzen van deze tijd hoef je niet elke dag hetzelfde horloge te dragen. Je kunt variëren maar het klassieke herenhorloge mag zeker niet in je collectie ontbreken. Een ronde, (edel)metalen kast met een subtiele wijzerplaat en een leren band voor aan de pols. Dat is het klassieke herenhorloge zoals die werd ontworpen door de beroemde sieraden ontwerper Cartier. Als je voor stijl gaat kies je voor dit horloge.

 

Staal, metaal, zilver en goud

RVS staat voor roestvrij staal of roestvast staal. Dit is een zeer duurzame legering van metalen die niet alleen sterk is, maar vrijwel niet gevoelig is voor oxidatie. Daarnaast zie je ook veel gouden en zilveren horloges. Die zijn doorgaans verguld met een dun goudlaagje van 14 of 18 karaat goud. Er zijn ook goudkleurige en zilverkleurige heren horloges. Daar wordt geen echt goud gebruikt. Kijk naar je eigen portemonnee en bepaal of echt goud voor jou belangrijk is.

 

Meer wijzers meer mogelijkheden

Soms heeft de wijzerplaat nog extra cirkels die de seconden los aangeven, of bijvoorbeeld een stopwatch. Je kunt soms ook een uurwerk zien. Vaak zijn dit meer cosmetische details die een heren horloge een prachtige uitstraling geven, de functie is van minder belang. Dat geldt eigenlijk in het algemeen voor horloges. Het is vooral een mode accessoire om je outfit helemaal compleet mee te maken. Denk dus goed na over welk horloge je vandaag wilt dragen.

 

Veilig kopen online

Een goedkoop heren horloge kopen doe je uiteraard online. Bestel jouw horloges bij een betrouwbare webwinkel waar je terecht kunt voor al je vragen en waar je kunt vertrouwen op een degelijke garantie. In Nederlandse webshops kun je rekenen op betaling met iDeal, Afterpay is ook heel handig voor mensen die vaak online shoppen voor sieraden en accessoires. In Nederland heb je ook 14 dagen zichttermijn, dan weet je zeker dat het horloge naar keuze ook in werkelijkheid lijkt op de foto.

Bezoek de website voor meer informatie