Interwad
Image default
Particuliere dienstverlening

Aangepaste auto voor mindervaliden

De specialisten van Anders Autotechniek passen auto’s aan voor mensen met een lichamelijk handicap. Dankzij de ontwikkelingen in de moderne autotechniek is het voor veel mindervaliden tegenwoordig mogelijk een aangepaste auto te gebruiken. De mogelijkheid om u over de weg te verplaatsen geeft een vrijheid die iedereen verdient. Zeker wanneer u uw  rolstoel overal met u mee kan nemen.

Comfortabel en veilig

De monteurs van Anders Autotechniek uit Den Haag weten als geen ander dat voor het aanpassen van auto’s zeer secuur gewerkt moet worden. Uw veiligheid staat op de eerste plaats wanneer uw voertuig aan uw wensen wordt aangepast. Wanneer de monteurs uw huidige auto, bij voorkeur een bestelbus of vergelijkbaar type, aanpassen tot een geschikt vervoersmiddel, krijgt u uw vrijheid terug. Net als bij iedereen is het voor u belangrijk dat u comfortabel zit. Deze gespecialiseerde autogarage heeft autostoelen die te verhogen zijn en op maat aan te passen. Wilt u uw rugleuning of bank verstellen? Dat kan. De Recaro-stoelen of ASS-stoelen worden eveneens aangeboden bij deze garage, waardoor u nog meer opties heeft. Wanneer u moeite heeft met het instappen, dan is de autostoel draaibaar te maken. Voor wie moeite heeft met over het stuur heen te kijken zijn er autostoelverhogers voor volwassenen. Voor iedere wens is er wel een aangepaste auto te bedenken.

Overige opties

Er zijn dus tal van opties om u comfortabeler te laten zitten in uw auto wanneer u deze aanpast. Maar daar zijn nog niet al uw problemen mee opgelost. Wellicht ben u niet in staat om de voetpedalen te bedienen. Geen nood. De monteurs zijn in staat om de gaspedaalbediening om te bouwen naar handbediening. Voor wie moeilijk ter been is, is dit een ideale uitkomst. Het is even wennen, maar na een paar lessen bent u helemaal gewend aan de aangepaste auto met handbediening en hebt u uw vrijheid terug. Laat uw auto aanpassen door deze ervaren specialisten.