Interwad
Image default
Particuliere dienstverlening

Diverse mogelijkheden bij een meubelspuiterij

Bent je op zoek naar een professionele meubelspuiterij in de buurt van Rotterdam? Bij Technicolor Car Care staan we graag voor je klaar. Als gediplomeerde meubelmaker hebben wij door de jaren heen veel ervaring en expertise opgedaan, waarmee wij je zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Hierbij staat onze service voorop en zorgen wij bij iedere opdracht dat je als klant tevreden bent.

Een meubelspuiterij met gediplomeerde vakmensen

Wil je de meubels van jouw woning een andere look geven of wilt je de uitstraling op kantoor een upgrade geven? Bij onze meubelspuiterij zorgen we ervoor dat alle meubels er strak uitzien en dat je voor een aantrekkelijke prijs een geheel nieuwe uitstraling krijgt door gebruik te maken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben passie voor het vak en voeren iedere opdracht dan ook met veel plezier uit. Daarbij komt ook dat je tot wel vijf jaar garantie heeft. JE kunt bij ons ook terecht voor een bedrijfsrenovatie of het renoveren van jouw keuken.

Andere services zoals auto detailing van deze specialist

Bent je geïnteresseerd in meerdere renovatie projecten, bijvoorbeeld ook een nieuwe kleur op jouw auto? Deze specialist is namelijk ook een expert in diverse werkzaamheden omtrent jouw auto. Dit kan door de auto te detailen of wrappen om deze een optimale uitstraling te geven met een bijzondere kleur of een uniek effect. Auto detailing geeft je veel mogelijkheden voor scherpe prijzen, zeker wanneer je dit laat doen door deze specialist uit Rotterdam.  Hierbij staat de service voorop en zorgen hun specialisten bij elke opdracht dat je tevreden bent. Wil je gebruikmaken van een van de diensten van deze specialist? Bekijk dan het aanbod online en neem contact met hen op voor een afspraak. Heeft je aanvullende vragen of wilt je meer weten over de werkwijze van deze specialist? Ook dan kunt je zeker contact met hen opnemen.

Gerelateerde artikelen

Huur een goedkope container voor jouw bedrijf

Koop een occasion bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Schakel een makelaar met ruime ervaring in Den Haag in