Interwad
Image default
Particuliere dienstverlening

Leren om van jezelf te houden begint hier

Heb jij het gevoel dat je jezelf forceert en aanpast aan hoe je denkt dat je zou moeten zijn? Voel je dat je niet helemaal jezelf kan zijn, omdat je vele boodschappen in je leven krijgt waar je allemaal aan moet voldoen en hoe je eruit moet zien? Dan is een cursus zelfliefde van Spirit Coaching zeker iets voor jou. In deze cursus ga jij leren om van jezelf te houden. De cursus zelfliefde bestaat uit drie powertrainingen: ‘Heel je hart’, ‘Jij bent liefde’ en ‘Vergroot je wereld’. Tijdens deze trainingen werk je aan jezelf, zodat je je leven positief kunt veranderen. Na deze cursus sta je steviger in je kracht en in je leven, omdat je hebt kunnen leren om van jezelf te houden.

Leren om los te laten

Niet alle dingen die je in je leven meemaakt ervaar je positief. Je negatieve ervaringen kunnen zich als ballast opslaan in je hoofd. Deze ballast kan je doen en laten beperken. Daarom is het verstandig om deze negatieve ervaringen los te laten, zodat je ruimte krijgt om te doen waar je blij van wordt. Als jij de online cursus over loslaten volgt bij Spirit Coaching leer je om jouw ballast los te laten, waardoor er andere mogelijkheden op je pad komen. Met de veertien video’s uit deze cursus maak je het leven een heel stuk lichter. Je bent je na afloop van de cursus bewust van andere keuzes die je in je leven kunt maken, zodat je kunt leren om weer meer van jezelf te houden.

Doe mee met deze cursussen

Als je aan jezelf wilt werken en wilt leren om van jezelf te houden, is het een stap in de goede richting als je je aanmeldt bij deze coach. Neem contact met haar op via de contactgegevens op haar website als je meer informatie wilt of wanneer je een cursus bij haar wilt volgen.

Gerelateerde artikelen

Schakel een makelaar met ruime ervaring in Den Haag in

Aangepaste auto voor mindervaliden

Diverse mogelijkheden bij een meubelspuiterij