Interwad
Image default
Vakantie

Barcelona

Barcelona is één van de populairste steden in Europa voor een stedentrip. Jaarlijks bezoeken zo een zeven miljoen mensen de stad. Barcelona bezit dan ook vele bezienswaardigheden en de stad is hier ook helemaal op ingericht, op vele plekken bevinden zich bordjes die verwijzen naar bezienswaardigheden. De meeste toeristen die besluiten om naar Barcelona te gaan, besluiten om een weekend of een lang weekend te gaan. Van te voren is het ook noodzakelijk om te plannen wat je wilt gaan bezichtigen, voor vele bezienswaardigheden kunnen er namelijk grote wachtrijen staan. Vooral de bouwwerken van Gaudi zijn zeer bekend in, het bekendste bouwwerk is de Sagrada Familia. Je hebt in Barcelona de hele dag om van alles te bezoeken, de lunch is namelijk vaak pas halverwege de middag en het avondeten vaak pas om een uur of negen.

Naast de vele mooie bouwwerken die je kunt bezoeken zijn er natuurlijk ook musea en je kunt er heerlijk winkelen. De wijk Barri Gotic is samen met de Ramblas de populairste plaats in Barcelona om te winkelen. Hier bevinden zich voor toeristische winkels, maar kijk wel altijd uit voor straatverkopers. Wil je toch graag in groot winkelcentrum winkelen, dan kan dat bij het winkelcentrum de Diagonal Mar. In dit winkelcentrum bevinden zich alle grote winkelketens en grote merken. Naar het strand gaan is ook zeker geen probleem. Barcelona bezit een strand van 4 kilometer lang wat kunstmatig is aangelegd. Dit strand is weer onderverdeeld in zeven afzonderlijke stranden.

In Barcelona zal je je dan ook niet vervelen. Wil jij nog snel naar Spanje, boek dan snel een last minute naar Spanje. Plan van te voren alles in en je zult een super vakantie beleven en je bent even weg van het koude Nederland. Kijk anders even op lastminutespanje.nl en vindt nog meer over Barcelona.

Bezoek de website voor meer informatie