Interwad
Image default
Vakantie

Wat neem je? Een kortlopende- of langlopende Rabobank reisverzekering?

Wanneer je een vakantie boekt of op vakantie vertrekt, denk je aan de faciliteiten op hotel, de bezienswaardigheden in de buurt, het comfort van je kamer,… Helaas sta je er vaak niet bij stil dat er ook een dingen fout kunnen gaan tijdens je reis. Je kan ziek worden, belangrijke papieren kwijtraken, door bepaalde situaties thuis kan het zijn dat je je vakantie moet afbreken,… In deze situaties is het van belang dat je kan terugvallen op een reisverzekering om de kosten te dekken.

 

Rabobank reisverzekering: kortlopende- of toch langlopend?

De Rabobank houdt rekening met tal van onvoorziene gebeurtenissen en biedt daarom een reisverzekering aan in twee vormen : de kortlopende en de doorlopende reisverzekering.

Een kortlopende Rabobank reisverzekering kan je nemen voor één korte vakantie. Financieel gezien kan je best voor deze verzekeringsvorm kiezen als je gemiddeld één keer per jaar op vakantie gaat. Bij deze verzekering betaal je enkel voor die dagen waarop je op vakantie bent. Je kan dat de kortlopende reisverzekering bij Rabobank online afsluiten tot vlak voor je vertrek.

Een langlopende reisverzekering kan je inroepen voor elke reis, of deze nu lang of kort is. Bovendien kan je de langlopende verzekering inroepen voor meerdere reizen per jaar. Bij deze verzekering krijg je ook wintersportdekking. Je kan tot kort voor je vertrek online de reisverzekering bij Rabobank nog boeken.

Je ziet het zelf al : wanneer is veilig op reis wilt gaan, is er maar één goed vertrekpunt, en dat is via een reisverzekering bij de Rabobank!

Bezoek de website voor meer informatie