Interwad

Wat is dat?

Dus wat is dat? Is het juridisch om ijs te chippen of wordt het beschouwd als een truc- of illegale activiteit? Nou, zoals het blijkt, is het antwoord beide. Hoewel sommige jurisdicties geen wetten hebben tegen chipping, hebben anderen een zeer beperkende richtlijnen en wetten over. Toch zijn er heel veel mensen die proberen een snelle bok te maken door in andere mensenauto’s te chippen en niet te betalen voor een verzekering (of te veel betalen voor een verzekering) of stelende banden, enz. Dus wat is dat?

  

Terwijl sommige jurisdicties de auto overvallen, laten veel jurisdicties het daadwerkelijk toe. Over het algemeen gesproken, om wettelijk een auto te chippen, moet je een soort licentie hebben en een Airsoft Rifle gebruiken. Dit is geen vereiste in veel jurisdicties, dus dit betekent dat u op elk moment op iemands auto kunt chippen. Er zijn enkele mensen die zo ver gaan om hun eigen auto’s te chippen, maar die mensen betalen het in het algemeen op een of andere manier, vorm of vorm.

Je kunt gemakkelijk iemand Elsses-auto chippen, dus wat is dat?

 

Auto chippen is illegaal in de meeste jurisdicties, maar sommigen laten het toe als u een vergunning heeft. Als u een licentie heeft, is er over het algemeen geen misdaad waarmee u in rekening wordt gebracht. Sommige jurisdicties zijn zo bezorgd geworden over autochippen en zo hard op de wet breken die ze daadwerkelijk zijn uitgegaan en de wet kwijtgeraakt. Met andere woorden, autochippen is in veel rechtsgebieden illegaal geweest, maar bestaat nog steeds in andere rechtsgebieden die het niet actief straffen.

 

Dus wat is dat? Als je erover nadenkt om een licentie te krijgen voor chipauto’s, zou je een auto chip dan niet? Zou je iemand in Elsses-auto willen chippen zonder hun toestemming te krijgen? Nou, als je het deed, zou het niet tegen de wet zijn, maar het zou zeker tegen de meeste gevoeligheden zijn.

De meeste mensen zouden denken dat het grappig is.

 

Het is ook logisch van een bedrijfspunt, want als u in de autobedrijf bent, wat is dat dan? Dat is goed, auto chipping Jobs! Waarom zou je niet in de auto-chipping-activiteiten willen komen.

 

Het klinkt misschien gek, maar als je zelf kleine reparaties op auto’s hebt gedaan, weet je dat ze ruiken, vooral als ze al heel lang in een garage zitten. Je weet hoe sommige mensen de deur opent gewoon een scheur in het frame van een deur om de auto te laten ruiken, of om de luchtgeur van de auto en de omgeving te reinigen. Wat is dat? Grappig?

Auto chippen, wat is dat nu precies? Klik hier Chipperformance