Interwad
Image default
Banen en opleidingen

Diverse bhv cursussen hier te volgen

Als expert in veiligheidsonderwijs, streeft Kompas Veiligheidsgroep ernaar om de veiligheidsnormen in Nederland te verhogen. We doen dit door middel van een breed scala aan diensten, waaronder het verstrekken van EHBO, BHV en VCA trainingen, het geven van professioneel veiligheidsadvies en het aanbieden van essentiële veiligheidsproducten. 

Bij Kompas Veiligheidsgroep ligt onze passie bij het creëren van leeroplossingen die mensen in staat stellen om effectief te reageren op noodsituaties. Onze bhv cursussen zijn ontworpen met de nadruk op kwaliteit, actualiteit en naleving van de relevante wet- en regelgeving. 

Onze basiscursus BHV kan in een enkele dag worden voltooid, terwijl onze herhalingscursus slechts een halve dag in beslag neemt. Dit efficiënte schema stelt cursisten in staat om hun vaardigheden en kennis bij te houden zonder dat het hun dagelijkse routine verstoort. Daarnaast geven we ook EHBO en VCA cursussen. Hier leren cursisten hoe ze eerste hulp moeten verlenen in diverse medische scenario’s en hoe ze veilig kunnen werken door mogelijke risico’s te identificeren. 

Verschillende diensten voor bedrijven 

We bieden ook consultancydiensten aan waarbij we bedrijven begeleiden in het opstellen van veiligheidsplannen en risicobeoordelingen. Op deze manier kunnen bedrijven een veilige werkomgeving creëren die voldoet aan de huidige wetgeving. 

Bovendien hebben we een webshop waar we een uitgebreide reeks veiligheidsproducten aanbieden, van EHBO-kits en brandblussers tot AED’s en verbandmaterialen. Door een totaalpakket aan te bieden, kunnen we aan al je veiligheidsbehoeften voldoen. Kortom, bij Kompas Veiligheidsgroep zijn we toegewijd aan het bevorderen van veiligheid, in en buiten de klas. Voor meer informatie over dit bedrijf, neem contact op.

https://www.interwad.nl