Interwad
Image default
Banen en opleidingen

Dossierbeheerder / Accountant

Bent u op zoek naar een nieuwe functie documentmanager / accountant?

Kun je met een jong en energiek team veel leren in een omgeving? goed nieuws! Het accountantskantoor in Westerlo is op zoek naar een collega om zijn team van 30 collega’s te versterken.

Ze steken veel energie in entertainment, training en after-work-activiteiten. Zo combineren ze werk met entertainment. Bent u geïnteresseerd, wij begrijpen het! Stuur ons direct je cv en we zullen je van harte van dienst zijn!

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de verantwoording van verschillende combinaties van klanten van verschillende afdelingen en op een nauwgezette manier;

Het opstellen en indienen van verschillende belastingaangiften behoort tot uw omvangrijke takenpakket. Hierdoor heb je een goed begrip van vennootschapsbelasting, personenbelasting en omzetbelasting.

Op basis van jouw kennis en kunde neem je indien nodig deel aan klantgesprekken. Bij dit accountantskantoor is het belangrijk dat u tevreden bent met de taken die u onderneemt.

Jouw profiel

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in boekhouding behaald.
  • Je hebt minimaal 3 jaar financiële ervaring.
  • Doordat je dagelijks contact houdt met klanten, beschik je over sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent klaar om grote uitdagingen aan te gaan in een kantoor waar je veel kennis kunt opdoen. Uw leergierigheid en passie zijn altijd het belangrijkste!

Ons aanbod

Je werkt in een motiverende en ambitieuze omgeving. Investeer in jou en je groei. Dit maakt elke dag een nieuwe uitdaging.

Nabewerkingen en bedrijfsuitjes worden georganiseerd door interne commissies. Ze gaan elke week naar feestjes!

Het salaris is competitief en omvat extralegale voordelen zoals een auto met tankkaart, onkostenvergoedingen, groepsverzekering, maaltijdbonnen, enz. Dit betekent dat je eind deze maand geen voorraad meer hebt!

Dankzij flexibele werktijden en goed bereikbare kantoren verspil je hier geen onnodige tijd!

https://www.vindazo.be/vacatures/register-accountant.html