Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Hoogwaarde occasions in Veldhoven

Stel u wilt op een dag met de auto naar uw werk, maar je auto werkt niet naar behoren. Deze wil je natuurlijk zo snel als mogelijk gerepareerd hebben. Een autogarage die bij u in de buurt is gevestigd is dan wel zo handig. Mensen die in de omgeving van Veldhoven wonen zijn daarom bij Neggers Auto’s helemaal aan het juiste adres. Deze autogarage is namelijk gevestigd in Veldhoven.

Bij Neggers Auto’s kunnen occasions van hoge kwaliteit gekocht worden, kunnen alle soorten storingen verholpen worden, kan uw auto ondergebracht worden voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden en kan de APK-keuring uitgevoerd worden.

Hoogwaardige occasions kopen in Veldhoven

Een van de specialiteiten van Neggers Auto’s is de verkoop van occasions. Dit zijn tweedehands auto’s, waarvoor dus al eerder een kentekenbewijs is afgegeven. Met regelmaat koopt Neggers Auto’s auto’s in. Daarbij wordt altijd goed gekeken naar de kwaliteit daarvan. Neggers Auto’s is namelijk niet tevreden met minder dan het allerbeste.

Waar nodig worden de auto’s opgeknapt, zodat ze helemaal klaar zijn voor de doorverkoop. Als u op zoek bent naar een nieuwe auto die in perfecte staat verkeert en toch scherp geprijsd is moet u bij Neggers Auto’s zijn. Het aanbod is breed, de prijzen erg scherp en de kwaliteit hoogwaardig.

Altijd veilig de weg op kunnen

Verkeersveiligheid is van het grootste belang. Rick Neggers, de oprichter van Neggers Auto’s, snapt dat als autoliefhebber als geen ander. Het is belangrijk altijd de weg op te gaan met een auto die naar behoren functioneert. De verkeerde banden voor het seizoen, storingen, kapotte ramen, spiegels of verlichtingen of andere mankementen verhogen het risico op ongelukken.

 

Daarom biedt Neggers Auto’s reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan voor iedereen die een auto tot zijn beschikking heeft in de omgeving van Veldhoven. Tevens is de autogarage door de RDW erkend. Dat betekent dat u ook de APK-keuring kunt laten uitvoeren.

Kom gerust eens langs!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Neggers Auto’s? Of bent u benieuwd naar het aanbod aan occasions? Dan zijn er drie dingen die u kunt doen. Allereerst heten we u van harte welkom om langs te komen bij onze garage in Veldhoven. Daarnaast kunt u onze website bezoeken, waar u meer informatie aantreft. Tot slot kunt u vrijblijvend even contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 06 34380006 of een bericht te sturen per e-mail of het contactformulier op de website.

Bezoek de website voor meer informatie