Interwad
Image default
Gezondheid

Hoe voorkom ik een zwangerschapsmasker

Een zwangerschapsmasker is pigment wat ontstaat in het gezicht. Dit pigment ontstaat door zwangerschapshormonen in combinatie met zonlicht. De vlekjes kunnen op verschillende plekken in het gezicht voorkomen en kunnen op de ene plek meer zitten dan op de andere plek. 

 

Hoe voorkom ik een zwangerschapsmaker?

Niemand wil graag een zwangerschapsmasker. Het ontstaat in het gezicht en is daarom moeilijk te verbergen. Wel kan je voorzorgsmaatregelen nemen zodat je minder risico hebt op het ontwikkelen van een zwangerschapsmasker. Omdat het in combinatie met zonlicht ontstaat is het vooral belangrijk dat je tijdens je zwangerschap, en 3 maanden na de bevalling, uit de zon blijft. Wil je toch graag in de zon? Zorg dan voor een goede zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor, vermijdt de zon als deze het sterkst is, en draag een hoedje of pet.

 

Ik heb toch last van een zwangerschapsmasker, kan ik hier wat aan doen?

Mocht je toch een zwangerschapsmasker hebben dan kan hier gelukkig wat aan gedaan worden. Je hoeft er niet mee naar een arts, het kan gewoon thuis met een blekende crème.

 

Skinlight crème voor het verwijderen van een zwangerschapsmasker

Skinlight crème is een blekende crème die geschikt is voor het verminderen of zelfs verwijderen van een zwangerschapsmasker. Het product is in Nederland gemaakt en goedgekeurd voor de Europese markt. De crème bevat geen parfum en is PH neutraal. Het enige wat je hoeft te doen is de crème aanbrengen op het gezicht. Je kan het product lang gebruiken zonder het krijgen van huidirritatie of huidallergie.

Bezoek de website voor meer informatie