Interwad
Image default
Gezondheid

Meer zelfvertrouwen en een beter liefdesleven!

 

Meer zelfvertrouwen en een beter liefdesleven!

Als man zijnde wil je je niet druk hoeven maken over de grote en dikte van je jongeheer. Je wilt zonder zorgen genieten van een ongeremde vrijpartij met je dame. Tegenwoordig wordt er veel online geadverteerd over oefeningen en crèmes die beweren om jouw jongeheer groter te maken. Het lijkt net of we er overspoeld door raken, vooral wanneer we hier eerder naar gezocht hebben via google. Zoals je wellicht weet heeft dit te maken met cookies, ofwel de hoeveelheid data die jij als gebruiker via een server naar de browser stuurt. Deze gegevens mogen alleen middels toestemming opgeslagen worden, maar of iedereen zich hier aan houdt blijft natuurlijk de vraag.

In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met hoe jij je jongeheer een groter formaat kunt gaan geven. We doen dit aan de hand van oefeningen in combinatie met een natuurlijke en effectieve crème.

 

De Jelqing methode

Jelqing: dit is een oude Arabische oefening om je lid te vergroten. De techniek is als volgt: je kunt het vergelijken met ‘melken’, dit doe je door zacht knijpende bewegingen te maken van de basis naar de eikel. De techniek werkt, echter kan dit wel enkele maanden duren. Je dient de oefening iedere dag uit te voeren. Voor meer resultaat kun je Malesize gebruiken. Dit een crème dat de je lid vergroot, ook zonder oefeningen.

 

Voor meer informatie bezoek je de website: www.Malesize.nl

 

Bezoek de website voor meer informatie