Interwad
Image default
Auto’s en Motoren

Een Mercedes Sprinter leasen

Regelmatig moet je als ondernemer voertuigen uit het wagenpark vernieuwen. Nadat en leasecontract om is moet de betreffende bedrijfsauto vervangen worden. Dit kan een lastige klus zijn. Zeker wanneer je niet geheel tevreden was over de auto die je had. Toch is er een specifiek model dat voor vrijwel elk bedrijf en elk zakelijk doeleinde gebruikt kan worden. Een lease auto zakelijk inzetten betekent namelijk dat je hem vooral als bedrijfsmiddel moet zien en veel minder als vervoersmiddel. Het gaat er vooral om wat de auto jou kan bieden naast het verplaatsen van plek a naar plek b.

Een lease auto kiezen

Het is dan ook belangrijk dat je dit goed in het achterhoofd houdt. Wanneer je een bedrijfsauto kiest, bedenk je dan wat je ermee wilt doen. Wil je veel spullen in één keer vervoeren. Wil je ploegen als een team kunnen verplaatsen en ook nog zorgen dat zij de benodigde gereedschappen kunnen meenemen? Of wil je materiaal vervoeren dat niet goed in afgesloten ruimtes past? Voor elke vorm is een Mercedes Sprinter lease te vinden. Zo is er de Sprinter met de open laadbak, maar ook de Sprinter met de dubbele cabine. Het maakt dus niet uit wat jouw werkzaamheden zijn.

Zakelijk auto Leasen versus kopen

Er is natuurlijk een aantal redenen waarom leasen zakelijk gezien zo aantrekkelijk is. Er zijn immers meer ondernemers die kiezen voor leasen. Dit komt bijvoorbeeld omdat het duidelijk inzicht geeft in de kosten. Wanneer je een Mercedes Sprinter leaset, dan weet je wat je maandelijks kwijt bent. Daarbij in zitten bijvoorbeeld ook de wegenbelasting en de kosten voor het onderhoud. Vooral vanuit het oogpunt van de financiële planning is het dus zeer aantrekkelijk om over het leasen van dergelijke auto’s na te denken. Bovendien is het een bedrijfsauto voor zakelijke doeleinden. Dit moet je dan ook zakelijk blijven bekijken.

Bezoek de website voor meer informatie